23 Mart 2013 Cumartesi

Yves Rocher + Cosmetica Alışverişi

Herkese merhabalar !


Yves Rocher'un fiyatlarını çok abartılı buluyorum , sanki aldığım ürünlere o para fazla gibi geliyor.Bu sebepten  dolayı indirimli zamanlarda bi şeyler alıyorum.Yves Rocher kart sahiplerine özel maksimum 3 ürüne %30 indirim vardı bir de makyaj çantası hediye ediyolarmış fırsat bu fırsat dedim hemen Metrocitydeki mağazasına doğru yola koyuldum.Bu indirim maalesef banyo ürünlerinde ve saç ürünlerinde geçerli değildi , ama saç ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası vardı.


Aslında makyaj malzemesi almak istiyodum ama yani ikili farların 30 liraya yakın bir fiyatı vardı pudralar deseniz 50 lira.Tercih meselesi biraz da , daha önce bu markanın rujunu kullanıp verdiğim parayı hak etmediğini düşündüğüm için diğer makyaj ürünlerine de biraz önyargılıyım sanırım.Banyo ürünlerine , vücut kremlerine ve parfümlerine diyecek lafım yok tabii onlar baya mükemmeller.Özellikle kahve kokulu bir duş jelleri var öyle böyle kahve kokmuyor , kahve kokusu severler muhakkak edinmeli o duş jelinden.

Neyse , makyaj malzemesinden ümidimi kesince kendimi toniklere yüz kremlerine verdim , yağlı  bir cildim olduğu ve parlama sıkıntısı yaşadığım için sebo specific ultra mat serisinin nemlendiricisini ve toniğini aldım.Nemlendirici 50 ml ve indirimsiz fiyatı 36.90 , tonik ise 150 ml indirimsiz fiyatı 24.90. 2 hafta kadar aksatmadan kullanıp size durum raporu vereceğim bakalım gerçekten işe yarıyorlar mı.Bir de her yerde sıkça gördüğüm narlı Healthy Glow Mask'ı bir arkadaşım için aldım.

Kremin içeriği bu şekilde



İkinci durağımda Sapphire alışveriş merkezinin altındaki Cosmetica oldu.Bu mağaza sanırım istanbulda bi tek burda bulunuyormuş , eğer yolunuz düşerse muhakkak uğrayın derim çünkü genelde ürünlerde inidirim oluyor.Mağazanın kendine özel 'indream' gibi saçma bi isme sahip kartı var onu çıkarttığınızda indirimlerden faydalanabiliyorsunuz.


İlk bb kremimi dün denedikten sonra aklım nerdeydi acaba bunca zaman diyip hemen  nivea'nın bb kremini de edindim , indirimli fiyatı 17.90.Bir de flormar'ın kirpik kıvırıcısını aldım onun fiyatı da 6.50.


14 yorum:

  1. Merhaba, aldıklarını güle güle kullan canım :) Ben de bu indirimden bir tek senin aldığın toniği aldım, makyaj çantası da çok hoşuma gitti. Cosmetica Şirinevler'de de var, arada uğruyorum; güzel indirimler oluyor. Sebo kremle ilgili yazını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet makyaj çantası çok kullanışlı şirin bir şey :) toniğin bana kokusu ilk başta kötü gelmişti ama şimdi sevdim yani güzel kokuyomuş aslında.Kremi kullanıp yazısını yazacağım çok umutluyum hadi bakalım :) Cosmeticayı geç keşfettim ama geç olsun güç olmasın ben de ara ara uğrarım diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım, bende bu bahar kampanyasından yararlandım bugün, dayanamadım gelir gelmez yazısı da yazıverdim :)
    sebo krem ve toniği ben de çok merak ediyorum ve yazını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umutluyum bakalım o seriden faydalı olur inşallah :)

      Sil
  3. yves rocher'in parfümleride biraz pahalı değil mi sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. parfüm derken ben şu hindistan cevizli ve vanilyalı olanlardan bahsetmiştim oraya yanlış aktarmışım sanırım.şu an internet sitesinden diğer parfümlerin fiyatına baktım da O NE YA ÖYLE ? 100 liradan aşağı parfüm yokmuş nerdeyse :D onlar da gereksiz pahalı geldi şu an bana

      Sil
  4. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. sebo specific serisinin yüz temizleyicisini ve kremini en yakın arkadaşım kullanıyor, memnundu o ^.^ hayırlı olsun. maske bende de var bu hafta içi yazarım yazısını artık ama işe yaramaz bir ürün o benim cildimde :(

    fiyat konusunda ise çok haklısın. oradan asla makyaj malzemesi ya da parfüm almam. onlar ne öyle. high end fiyatı olacakmış da olamamış gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım ben de memnun kalırım :) parfümlere bayaa bi şaşırdım yani çok daha kaliteli markaların parfümleri var o fiyata , makyaj malzemeleri de aynı şekilde.bu seriden memnun kalırsam anca indirim olduğu zaman yedeklerim onun dışında almam bi şey

      Sil
  6. flormarın kirpik kıvırıcısı hakkında ne düşünüyorsunuz kirpiklerinizi kırdımı bi zararı oldumu memnun kaldınızmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok kırmadı ama kıvırıken kirpikleri çok birleştiriyor.onunla ilgili de bi yazı yazarım yakın zamanda bol görselli :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...