9 Mart 2013 Cumartesi

Yardımınıza ihtiyacım var :)

Kızlar size işim düştü , bana yardım edin :)
Yüzümdeki tüyler için epilasyona gitmek istiyorum , bir çok foruma bloga baktım eşe doşta sordum her kafadan farklı bir ses çıktı.
Lazer epilasyon yüz için çok uygun değilmiş sanırım , yani çoğaltıyormuş ya da kesin çözüm vermiyormuş öyle bir şeyler bazısı da diyor kesin lazere gitmelisin.En çok tutulan yöntem sanırım iğneli epilasyon , hem daha ucuz hem de kesin çözümmüş fakat  yaptırılan yerinde büyük bir etkisi var sanırım öyle her yerde yaptırılmazmış.

Sizin bu konuda bir bilginiz var mı ? Ne yapmalıyım sizce ? Önerebileceğiniz yöntemler yerler var mıdır ?


41 yorum:

  1. Kesinlikle lazerli epilasyon, çene altı ve bıyık bölgemde ki tüyler azalmıştı.. Ama seanslara devam edemedim. Şimdi yine çıkıyor haliyle. Ama devam etmiş olsaydım sonsuza kadar kurtulacaktım.İğneli epilasyonu seyretmiştim berbat bir şeydi. Yüzde düşünemiyorum bile..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İğneli epilasyon çok zor gözüküyor , çok acıyormuş bi de tek tek kıl diplerine iğne ayy cidden zor :D lazer daha mantıklı gibi.

      Sil
  2. Ben lazere gittim ve çok faydasını gördüm, yüz bölgesinde biraz sabırlı davranman gerek en az 6-8 seans diye en başında söylüyorlar zaten, iğneli epilasyona gelince bana en itici gelen yöntem o ve genellikle bölge çok sorunlu değilse yapılıyormuş duyduğuma göre ben o yöntemi tercih etmedim. Lazerde daha çok çıkartıyormuş muhabbeti şundan kaynaklanıyor; yüzde var olan sarı tüyleri siyahlaştırıp daha sonraki seanslarda bitirdiği için öyle düşünülüyor, sonuna kadar devam etmek gerek diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lazer daha az acılı ve daha sağlıklı sanırım , bi de sabır işi tabii yarım bırakmamak lazım.Sanırım iğneli epilasyonu eliyorum lazer daha mantıklı geldi şu an :)

      Sil
  3. Fotoğraflarından gecenin bu saatinde yanlış görmüyorsam beyaz tenlisin muhtemelen tüylerin siyahtır. Lazer için en ideal kombinasyon sendeki. Ben esmerlikle buğdaylık arasında sıkışıp kalmış ara tondayım tüylerim yine siyah ama lazer için beyaz olmak daha avantajlı. Gecenin bu saatinde üşenmeyip yazıyorum bak ben ettim sen etme çok pişman olursun yaklaşık 1.5 senedir lazere gidiyorum ama ısrarla çıkıyor da çıkıyor bitmiyor arkadaş. Eğer "kıl" denecek kadar kalın değilse sakın ama sakın bulaşma çünkü gerçekten yayıyor olmayan tüyleri var ediyor ama ne yazık ki yok etmiyor ve ben öyle güzellik merkezi zart zurt gibi kıytırık osuruktan tayyare bir yerde de yaptırmıyorum kliniğe gidiyorum ama gel gör ki bu bir takım acı gerçekleri değiştirmiyor. Bende daha önce kulağa yakın yerde olan ayvacık tüylerinden bazıları kıl gibiydi ve çenemde de öyleydi zoom yapınca yanağımda da tüy vardı ama inan ki lazerden sonraki kadar kalın ve çok değildi. Koltuk altına da yaptırıyorum oradan über memnunum çünkü yüzdeki gibi ince yapılı tüyler değil ki sen nette bi bakınca görmüşsündür zaten yüz bölgesi lazer için çok da uygun değil. Yapma gözünü seveyim ağlamak istiyorum sayın seyirciler ben çok ama çok çok çok pişmanım ama maalesef geri dönüşü yok yani yaptım bi salaklık sen yapma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncellikle teşekkür ederim yorumun için.Ben aslında açık tenli değilim , fotoğraflardaki ışıklar yüzünden beyaz çıkmışım yanii aslında sanırım pek uygun değilim lazer için :) Kıl denecek kadar da siyah değil tüyler , en çok çekindiğimde o benim ya lazerden sonra kalınlaşır ve öyle kalırsa diye.Nasıl kararsızım şu an anlatamam , iğneli epilasyon kesin çözümmüş yüz için yani hormonal bir bozukluk olmadığı sürece yapıyorlarmış ve yaptıran hemen hemen herkes çok memnun. Sanırım ten rengine , tüylerin kalınlığına be yaptırılan yere göre değişiyor sonuç.Ben bu konuyu biraz daha araştıracağım sanırım :)

      Sil
  4. bir tanıdığım iğneli epilasyonu yüzü için yaptırdığın delik delik olmuştu gözenekler genişliyor sanırım lütfen epilasyon yaptırmayın bence cildinizi sevin sevmeyi deneyin çünkü bende de bıyık bölgesi değil yanaklara doğru olan kısımda tüyler var ballı maske tüy köklerimi beslemişti şimdi elimden geldiğince kafaya takmamaya çalışıyorum,lazer epilasyon kesin çözüm değilmiş yurt dışında da modern ağda olarak geçiyormuş haberiniz olsun yani tüylerden tamamen mümkün olmayabilir

    YanıtlaSil
  5. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para için garanti

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Benim adım Irrua Uzman Hastanesinin Dr Wilson Jones'u, organ cerrahisinde uzmanım ve satmak isteyen insan organıyım. Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa Lütfen bize geri dönmekten çekinmeyin, böylece devam edebiliriz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin.

    E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Işadamı ya da kadın musun? Herhangi bir mali karışıklığa mı sahipsiniz yoksa kendi işini başlatmak için para gerekiyor mu? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli bir işletmeye başlamak için bir krediye ihtiyacınız var mı? Düşük kredi notunuz var mı ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyorsunuz? Gerçekten saygın bir kredi firmasından 1000 $ ila 10.000.000 $ alabileceğiniz güvenli ve iyi bir kredi alabilirsiniz, bu kabul edilmiş bir kredi firması bugün bizimle iletişime geçiniz E-posta: trustfundfinaceservice@gmail.com
    Saygılarımla
    LAURA ROIS
    Tel .: + 16265388288
    E-posta: trustfundfinaceservice@gmail.com
    Web sitesi: trustfund.wordpress.com

    YanıtlaSil
  8. ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane yönetimi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alınıp satılması için bir yıl daha başladıklarımı bildirme fırsatı veriyorum. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. *% 3 faiz kredisi sunmaktadır
    * Nakitsiz Girişimci Sigortası
    * Para için garanti

    İyi kredi notu ile, Credit Financier Home, bireylere veya şirketlere veya kooperatif kuruluşlarına, endüstriyel ve kişisel faydalar amacıyla, teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunmaktadır.

    İletişim Adresi:
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Merhaba beyefendi / hanimefendi,
    Ise baslamak için acil bir krediye ihtiyaciniz var mi, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyaciniz var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyaciniz var mi? Bir araba ya da ev satin almak için bir krediye mi ihtiyaciniz var? Evet, daha fazla endise etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oraniyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulasin.
    Email: plutocreditfinancier@gmail.com

    Tesekkür ederim.
    Pluto Kredi Financier.

    YanıtlaSil
  11. Merhaba beyefendi / hanimefendi,
    Ise baslamak için acil bir krediye ihtiyaciniz var mi, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyaciniz var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyaciniz var mi? Bir araba ya da ev satin almak için bir krediye mi ihtiyaciniz var? Evet, daha fazla endise etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oraniyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulasin.
    Email: plutocreditfinancier@gmail.com

    Tesekkür ederim.
    Pluto Kredi Financier..

    YanıtlaSil
  12. Merhaba
    Bu, Roma Katolik Hıristiyan örgütünün, finansal yardım gibi yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için bir finansal fırsat açtığını genel kamuoyuna bildirmektir. Dolayısıyla, maddi zorluklarla karşılaşıyorsanız veya herhangi bir finansal sorunla karşı karşıyaysanız ve kendi işinizi kurmak için paraya ihtiyacınız varsa veya düşük faizle seçtiğiniz uzun ve kısa süreli bir süre için faturalarınızı ödemek zorundasınız. Bireyler ve şirketler için her bir vade için% 2, e-posta yoluyla bugün bize ulaşın. Adres: (romancatholic19@gmail.com) İncil (Luke 11:10), soran herkese sorar; bulur; ve kapıyı çalan birine kapı açılacak. Bu fırsatı kaçırmayın çünkü İsa dün, bugün ve sonsuza kadar aynı. Lütfen bu ciddi bir fikir için ve Allah korkan insanlar için Roma Katolik Hıristiyan örgütünün samimi selamlarını alın, Bu e-posta yoluyla bugün bize ulaşın: (romancatholic19@gmail.com)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,
    Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsamasını istiyorum. Şirket e-postası aracılığıyla ona ulaşabilirsiniz. plutocreditfinancier@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

    İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  18. İyi günler,

    Herhangi bir maddi sıkıntı içinde misiniz? Borcunuzu temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir işadamı mısınız? Burada, krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkili kredi kredisi ile iletişime geçmeye teşvik ediliyorsunuz. Büyük verimimiz için hem bireyler hem de hükümet tarafından bilinirim.


    HİZMETLER DAHİL:
    * Kişisel Krediler
    * İşletme Kredileri
    *
    Yenileme * Müşteri Kredileri
    * Otomatik Krediler
    vb. ..

    E-posta ile bize ulaşın: (accessloanfirm2030@gmail.com) veya (accessloanfirm2030@yahoo.com)

    Biz sertifikalı,
    Güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    İçtenlikle,
    Bay Scott
    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com
    accessloanfirm2030@yahoo.com

    YanıtlaSil
  19. Bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Zayıf kredi geçmişiniz yüzünden bankalar tarafından mı reddedildiniz? Artık endişelenmeyin, pluto kredi finansmanı eviniz,% 3'lük bir ekonomik faiz oranı ile sizin dönüm noktanızdır. Şimdi bize ulaşın

    Email: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 404 382 6579

    YanıtlaSil
  20. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  21. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  22. *% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
    * Nakitsiz Girişimci Sigortası
    * Para için garanti

    Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  24. İYİ HABER İYİ HABER

    Ben Bayan Mirabel Daniels, güvenilir ve meşru bir kredi borcudur.
    % 2 faiz oranı ile gerçek ve kolay koşullar sunuyoruz. itibaren
    1.000 - 100.000 dolar. Euro ve Pound. Girişimcilere ayrıca aşağıdakiler için borç veriyorum:

    Kişisel kredi
    Öğrenci kredileri,
    Taşımacılık kredisi
    Ticari krediler.
    şirket kredileri

    daha fazla bilgi için doğrudan benimle iletişime geçin.
    E-posta: mirabeldanielloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  25. Bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Kötü kredi geçmişiniz nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? artık endişelenmeyin, pluto kredi finansmanı evi,% 3'lük sadece uygun bir faiz oranıyla dönüm noktanız. Aracılığıyla bize şimdi ulaşın

    E-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  26. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  27. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904

    YanıtlaSil
  28. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Merhaba,

    Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerel ve uluslararası borçlular için uygun fiyatlı% 3 faiz kredisi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik ve birlikte çalışıyoruz. en fazla 1 ila 20 yıl uzun vadeli borç veriyoruz.

    Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenden ötürü doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

    Bu teklif ciddi insanlar için.

    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com
    WhatsApp: +79265038734

    Biz sertifikalı,
    güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    Saygılarımla,
    Bay Scott
    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com


    YanıtlaSil
  30. İyi günler,

    Herhangi bir maddi sıkıntı içinde misiniz? Borcunuzu temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Maliyenizi artıracak mısınız? Onun şirketini genişletmek isteyen bir işadamı mısınız? Burada, krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkili borç kredisi ile bağlantıya geçmeniz teşvik edilir. Hem verim, hem de devlet tarafından büyük verimliliğimiz için tanınıyorum.


    HİZMETLER DAHİL:
    * Kişisel Krediler
    * Ticari Krediler
    *
    Yenileme * Müşteri Kredileri
    * Oto Kredileri
    vb. ..

    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Biz sertifikalı,
    güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    İçtenlikle,
    Bay Scott
    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com

    YanıtlaSil
  31. Günaydın efendim / Madam.
    İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  32. Herkese merhaba, ben şu anda Oklahoma ABD'de Patricia Sherman. Banka draftımı silmek ve yeni bir işe başlamak için 185.000,00 USD tutarında borçlanma deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Her şey evimi kaybettim ve banka poliçesi yüzünden eşyalarımı aldığımda başladı, bazı faturaları ve bazı kişisel ihtiyaçları karşıladım. Böylece çok çaresiz kaldım ve her yönden fon aramaya başladım. Neyse ki benim için, bir arkadaşım, Linda bana bir kredi şirketi firmasından bahsetti, dolandırıcılıktan çok etkilendim, ama durumumdan endişe duydum ve arkadaşımdan bu şirket hakkında tavsiye almaktan başka seçeneğim yoktu. onlarla iletişime geçmek, çevrimiçi borç verenlerle olan geçmiş tecrübemden dolayı benden gerçekten şüphe duyuyordu. '' Elegantloanfirm@hotmail.com Bu şirket bana ve meslektaşıma çok yardımcı oldu ve bugün, bu kredi şirketi sayesinde, iyi organize edilmiş iş ve sorumlulukların gururlu sahibi, bana geri gülümsedi. Dolayısıyla, kendi işinizi kurmanız veya büyütmeniz gerekiyorsa ya da herhangi bir maddi sıkıntıdan borç almanız gerekiyorsa, bugün işinizde bir finansal gelişme fırsatı bulmanızı öneririz… .. {E-posta:} Elegantloanfirm @ hotmail .com ... kredi için çevrimiçi aldatmaca kurbanı değil. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  33. Günaydın

    Herhangi bir mali sıkıntı var mı? Borçlarınızı silmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir girişimcisiniz. Krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkili kredi borç verme işine başvurmanızı öneririz. Büyük etkililiğimiz için hem bireyler hem de hükümet tarafından tanınıyorum.
    E-posta: accessloanfirm2030@gmail.com

    Hizmetler:
    * Bireysel Krediler (Güvenli ve Teminatlı)
    * Ticari Krediler (Güvenli ve Güvenli)
    * Ev Geliştirme
    * Mucit kredileri
    * Taşıt kredileri
    vb. ..

    E-posta: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79265038734

    Teşekkürler
    Bay Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    % 3 garantili kredi teklifi

    YanıtlaSil
  34. İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:
    e-posta: creditcentercorp.usa@gmail.com
    whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  35. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil
  36. İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com
    creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
    whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  37. Herkese merhaba, bugün çok heyecanlıyım. Sabinhelps@gmail.com'dan kredi almış kişilerin yorumlarını gördüm ve onların tavsiyelerine göre kayıt olmaya karar verdim. Birkaç saat önce, kendi banka hesabımdan talep ettiğim toplam 60.000 Euro'yu teyit ettim. Bu gerçekten harika bir haber ve gerçek bir krediye ihtiyacı olan herkese e-posta yoluyla başvuruda bulunmalarını tavsiye ediyorum: sabinhelps@gmail.com veya ona +79267494861'den whatsapp.

    YanıtlaSil
  38. Memnuniyetiniz için uygun bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerel ve uluslararası borçlular için% 3 faiz oranı kredisi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamikiz ve işbirliği yapıyoruz. maksimum 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

    Borcunuzu ödemek, iş kurmak veya başka bir nedenle doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Eğer öyleyse, lütfen bir kredi için bizimle iletişime geçin.

    Bu teklif ciddi kişiler içindir.

    İlgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin: E-posta: fredmorefinance@gmail.com
    fredmorefinance@hotmail.com
    WhatsApp: +2348071917956 +919654763221

    Sertifikalıyız,
    güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    İçtenlikle,
    Daha Fazla
    fredmorefinance@gmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...