3 Mart 2013 Pazar

Watsons Far Fırçası

Herkese iyi pazarlar ! 
Gönül isterki her yanımda MAC fırçalar olsun , tüm makyajlarımı onlarla yapayım ama fiyatları biraz el yakan cinsten olduğu için hepsine sahip olamıyo insan :)


Ucuz ama işe yarar ürün arayışlarım devam ediyorken Watsons'ın kendi çıkardığı far fırçasına rastladım , denemekten zarar gelmez düşüncesiyle aldım 3.5 ya da 4.5 tl gibi fiyatı vardı.

Gelin görünki fırça çok kötü.Fırçayı alırken kılları elleyemediğim için ene gelip baktığımda beni ilk hayal kırıklığına uğratan kıllarım taş gibi semsert olması oldu.
Bir diğer kötü özelliği ise ürünü alırken topak topak ediyor ürünü.






Fırçaya gelmiyor ürün resmen , tozutuyor çok fena şekilde.



Fırçaya gelen azıcık ürünü de sürerken zorlanıyorsunuz , bi kere yarısı fırçada kalıyor farın diğer yarısını sürmeye çalışırken onu da topak topak ediyor yediremiyorsunuz sürmek üstediğini yere.

Kısacası ben bu fırçaya otur sıfır! diyorum.Denemeyin sakın almayın , bu kadar kesin konuşuyorum :) Ben şimdi bilgisayarımın klavyesini temizlemek için kullanıyorum işime yarayan tarafı o oldu asgfd :D

Makyaj fırçası alırken o yüzden çok dikkatli olmak gerekir , araştırmadan sırf fiyatı iyi diye almamak gerekiyor. 
Bu arada ben essence'in iki adet far fırçasını kullanıyorum hem ucuzlar hem iyiler , çok aşırı iyi olduklarını söyleyemem ama 9 10 liraya iyi bir fırça arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim.Onlarla ilgili bir yazı da yolda geliyor :)

10 yorum:

  1. Ayy bir hata yapıp aynı fırçadan bende almıştım bir kaç ay önce. Bende oje sürdükten sonra kenarlara taşan ojeleri temizlemek için asetona batırıp kullanıyorum. Sert olduğu için işe yarıyor :))

    http://grumpywitchh.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa o da çok mantıklı bi yöntemmiş :)

      Sil
  2. çok teşekkürler, yanından bile geçmeyeceğiz demekki:)


    takipleşmek ümidiyle bana da beklerim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bende allık fırçasını alma gafletinde bulundum.
    berbat gerçekten. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki allık fırçasının da yakınından geçmiiyoruz :) ben şimdi sephora'nın fırçalarını denemek istiyorum bakalım onlar nasılmış

      Sil
  4. ben onu kaş doldurmada kullanıyorum onda işe yarıyo:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa o hiç aklıma gelmemişti benim , keşke ben de o yöntem için kullansaydım

      Sil
  5. Bende var ve memnunum aslinda. Okadar rezil derecesinde olmadigini kdusunuyorum. Kucuk oldugu icin cantama attim. İs yerinde, haftasonunu acil biyere gidince falan ise yariyor. Sunger apilaktorlerden iyidir :)

    YanıtlaSil
  6. PEKİ TAM OLARAK NE KADARA ALDIN?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...