1 Mart 2013 Cuma

the Balm Nude 'tude



Ah Urban Decay vah Urban Decay şu Naked palet bombasını patlattığından beri bir çok marka bu tarz palet çıkarma derdine düştü gerçi iyi de oldu.İnternet üzerinden yurtdışından alışveriş yapma konusunda çok pimpirikli bi insanım 'ayy ne zaman gelir , kargo çok tutar mı , gümrükte sıkıntı olur mu , yok kıl olur mu , yok bıdı bıdı ' diye bir türlü alamadım urban decay'ın paletini gerçi geçenlerde Sephorada satışa çıktı ama o zaman çoktan balm'ın nude 'tude ını almıştım o paleti almaya gerek duymadım.


Efenim palet gördüğünüz gibi açıktan koyuya 12 farklı renk'ten oluşuyor ve çoğu simli.Ben bu paleti 50 liraya almıştım , indirim var mıydı yok muydu çok hatırlamıyorum.Farları tek tek değil de palet halinde almayı daha çok seviyorum daha kullanışlı ve hesaplı oluyorlar.

1. kısım

(Farların swatchları  soldan sağa Sassy , Snobby , Stubborn ve Stand-offish olarak sıralandı)




 Sassy : Beyaz ve ışıltılı olan bu farı ben genelde kaş altımı ya da göz pınarımı aydınlatmak için kullanıyorum.

Snobby : Sarı farlara pek aram yok desem , ama yazın 5 6 kez kahverengi farlarla kullanmıp makyaj yapmıştım.Bu da aynı şekilde ışıltılı bir far.

Stubborn : İşte benim en çok kullandıklarımdan ve en çok sevdiklerimden biri.Çok güzel bir pembe renge sahip kesinlikle.

Stand-offish : Bu far da Stubborn gibi fakat renk vermekten daha çok aydınlık ve ışıltılı bir görünüt veriyor , bu farı da severek kullanıyorum.

 2.kısım


(Farların swatchları  soldan sağa Selfish , Slutry , Sophisticated ve Schitzo olarak sıralandı)



Selfish : Griye yakın rengi olan bir far , bu da çok fazla ışıltıya sahip.

Slutry : Işıltısız ama tam mat olmayan bir far , ben kendisiyle aşk yaşıyorum.Kahvrenginin bu tonunu açıkçası çok beğendim , rahatlıkla bazen tek başına bile kullanıyorum bu farı.

Sophisticated : Bu da hayat kurtaran cinsten , gölgeleme yaparken sıklıkla kullanıyorum.Koyu gri renge sahip Selfish'in bi iki ton daha koyusu daha iyi renk vereni diyebilirim.

Schitzo : Bu da Slutry'nin bi ton koyusu ve bolca ışıltılı olanı , gelin görünki Slutry kadar sevemedim.Rengini çok beğenemedim nedense hep bi evde makyaj yaparken denedim ama ı-ıh içime sinmedi :)





3.kısım

(Farların swatchları  soldan sağa Sexy, Silly , Sleek ve Serious olarak sıralandı)

Sexy : Tek kelimeyle mükemmel bir rengi var.Koyu kahverengi-Bordo arası renklere oldum olası bayılmışımdır , bu farın bordosu çok daha ağır basıyor.İçinde çok az ışıltılar var hatta yok denebilir.

Silly : İçinde altın rengi ışıltılar olan koyu kahvrengi bir far.

Sleek : İçinde çok az ışıltı olan koyu gri / siyah arası bir rengi var.Ben siyah far kullanmak istemediğim zamanlarda ya da siyah rengi hafifletmek istediğim zamanlarda kullanıyorum.

Serious : Bu da gene içinde az ışıltı olan koyu siyah renkli bir far.

Farları Swatchlarken kendi yaptığım far bazını kullandım ( koyu renkler de çok işe yarıyor patladı resmen renkler ) yazısı için tık tık .


Ben farları çok beğeniyorum ve sık sık kullanıyorum , bu farlarla hem sade makyajlar hem de gece makyajları için kullanabilirsiniz.Bir de bu paletin içinde küçük boylarda göz kalemi ve rimel olsaymış çok da güzel mükemmel bi palet olurmuş.Aynı zamanda fırçasını yıkadığım için çekmeyi unuttum ama paletin içinden iki taraflı bir fırça da çıkıyor.

Yakın zamanda bu paleti kullanarak yaptığım makyajları da paylaşacağım.

Şimdilik hoşçakalın :)

7 yorum:

  1. ben bu paleti naked'A benzettim ilk gördüğümden beri o gözle baktım :)
    gle gle kllan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ona çok benziyo , teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Farların renkleri çok güzel. Ben de en son indirimde bir tane aldım ama daha kullanmaya fırsatım olmadı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimden ne kadara almıştın ? ben tam fiyatını hatırlayamadım.ya cidden çok güzel renkleri hele koyu kısımlarına bayılıyorum ben

      Sil
  3. ben de çok seviyorum bu paleti, 30 tlye almıştım indirimden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 30 tl bence bu palet için çok çok iyi bir fiyat ! farların tanesi 2,5 tlye geliyor resmen :)

      Sil
  4. Bu palette gözüm kaldı ya daha yeni paletler çıkmasına rağmen İstanbula ne zaman gitsem bulamıyorum malesef o kadar ünlü ki :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...