24 Mart 2013 Pazar

the Balm Blend a Hand Fondöten Fırçası

Bu fırçayı anlatmak için biraz geç kaldım sanırım çünkü satışa çıktığı zamandan uzunca bir süre sonra alabildim.İndirimden kaptığım bu fırçayla 2 haftadır haşır neşiriz , kendisine bayıldığımı öncelikle belirtmeliyim :)




Fondöten fırçasından genel olarak neler bekleriz ? Ürünü emmemesini , yüzünüzde herhangi bir çizgi/iz bırakmamasını ve çok fazla fondötene ihtiyacımız yoksa az miktar ürünü tüm yüzümüze dağıtabilmesini.En azından benim beklentilerim bunlar ve bu fırça bu üç beklentimi de karşıladı , o yüzden gerçekten çok çok çok sevdim.

Aynı zamanda sivri uçlu bir fırça olduğu için burun , dudak kenarlarına ve kaşlarımın üzerine fondöteni bulaştırmadan rahatça uygulayabiliyorum.Fondöteni fırçayla  sürme konusunda çok başarılı değilimdir.Bu fırçadan önce en iyi sonucu elimle sürerek aldığımı düşünüyordum fakat yanılmışım , bunu kullanarak hem daha iyi sonuç aldım hem daha rahat uyguladım.

Peki nasıl uyguluyoruz ürünü bu fırçayla ? 
Ben ilk önce parmağıma fondöteni alıp yanaklarımın , alnımın ve çenemin ufak bi kısmına bırakıyorum , sürüp yedirmiyorum.Daha sonra yuvarlak hareketlere fırçayı çok bastırmadan ( burası çok önemli çünkü ilk başta fırçayı yüzüme çok bastırdım hem yüzüm acıdı hem de güzelce dağılmadı) ürünü yumuşakça ve yavaşça suratıma yediriyorum.İşte bu şekilde gayet güzel ve doğal bir sonuç elde ediyorum.


Fırçayı kullanmaya başladığımdan beri üç kez yıkadım , ne bir bozulma ne bir dökülme hiç bir şey olmadı.


Kimler bu fırçayı almalı?
-İyi bir fondöten fırçası arayanlar.
-Ben fırçaya çok para vermek istemiyorum diyenler. (indirimsiz fiyatı 25 tl)
-Çantamda hep fondöten fırçası taşıyorum , çok para verdiklerim çantamda ezilip büzülsün istemiyorum ucuzunu taşıyayım olan ona olsun diyenler.

Kısacası herkese ben bu fırçayı öneriyorum.İndirim zamanı 12,5 tlye almıştım gerçekten bu fiyat bu fırça için çok çok çok iyi! Bir dahaki indirimde muhakkak bir tane daha edineceğim , siz de indirimde yakalarsanız bir deneyin derim.

the Balm'ın fırçalarını kullanıp memnun kalan / kalmayan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim :)

8 yorum:

  1. Bana kılları çok uyduruk geldi ve RT alacağım için almadım ama gördükçe alasım geliyor yaahu napiciiizzz ? *.*

    YanıtlaSil
  2. @nasli_ evet kılları dandik duruyo biraz ama dökülme ya da kopma yapmadı neyseki.Rt alacaksan zaten buna gerek yok ama elimde fazladan fondöten fırçası bulunsun ucuz ama güzel bi şey olsun diyosan indirimden almanı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Fondöten fırçası arıyorum bende deli giibi ne zamandır. :) Flormarınki ve bunun arasında kararsız kalmıştım sanırım şu anda The Balmda karar kıldım. :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Balm blend fircalar hangi magazada satiliyor?
    Tesekkurler.
    Selin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selin the Balm fırçlarını Gratislerde bulabilirsin :)

      Sil
  5. göz ürünlerinde indirim var bu ara ama fırçalara ne zaman gelir bilmem :/ derhal alacağım bu fırçayı ve crease fırçasını.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    Bende çok severek kullanıyorum bu fırçayı çok güzel anlatmışsın bloğunu yeni keşfettim ve çok sevdim bende taze bloggerm :)sayfama beklerim ve destek olursan çok sevinirim :) talesofelf.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...