21 Mart 2013 Perşembe

Sevdim mi Sevmedim mi Bilemedim : essence stay all day krem farlar

Herkese Sevdim Sevmedim mi Bilemedim köşesinden merhabalar :)

Bugünki konuklarımız yaklaşık bir aydır kullandığım essence'in stay all day krem farları.



 Bunları almak hiç aklımda yoktu , klasik bi Gratis gezimde bu farlar'ın bazı renklerinin 3,5 tl'ye indiğini görünce kapıverdim 3 rengini.Aslında indirim olayı sandığımız kadar iyi bi şey de değil sanırım , insanın almayacağı varsa da alası geliyor indirimi görünce.Şöyle ki hayatında mavi far sürmemiş  ve sürmeye niyeti olmayan biri olarak mavi rengini falan da aldım.




Stay all day isimli farlarımız gerçekten isminin hakkını verir nitelikte , kolay kolay çıkmıyorlar ve sürdüğünüzden kısa bir süre sonra bulaşmadan etmeden sabitleniyor.Tüm gün kalıyor diyemem belki ama ben 6-7 saat kadar çıkmadıklarını gördüm.Kalıcılık konusunda başarılılar , bu özelliklerini sevdim.
Renk verme konusunda da gayet iyiler ben genel de bazsız kullandım.




Sevmediğim kısmı ise yapıları oldu , açıp kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra pembe ve mavi olanlar macun kıvamına geldiler.Oyun hamuru gibi bi şey oldular , dolayısıyla fırçaya gelmeleri de bayaa zorlaştı.Parmağımla alıp dağıtıyorum ama o da çok iyi sonuç vermiyor ve farlar simli olduğu için parmağıma bulaşan sim tüm suratıma ister istemez bulaşıyor tüm gün suratım simli gezmeye de çok baylmıyorum.Benim şu üçlünün içinde en çok sevdiğim Copy Right isimli sanırım vizon rengi olan farda bi bozulma olmadı şu an , niye diğer ikisinde oldu anlamış değilim henüz.

09 For Fairies-Pembe
01 Copy Right-Vizon Rengi
07 Jim Me Blue-Mavi


Farların arkasında 'contains carmine' yazdığını da belirtmeliyim.Karmin dediğimiz şey renk vermek için kullanılan böcekten elde edilen renkli bir sıvıdır , bildiğim kadarıyla bu böcekler kurutulup renk verme amaçlı kullanılıyor.Yazısı için tık tık.

Bu farlar fiyatına göre (tekrar hatırlatayım 3,5 tlye almıştım) kalıcılık ve renk verme konusunda çok başarılılar , fakat 1 haftada macun kıvamına dönen yapıları yüzünden sürümü çok zorlaştı bu yüzden de sevdim mi sevmedim mi bilemedim.

12 yorum:

  1. benimkilerde macun kıvamına dönüştü:( mikrodalga fırında ısıttım birini o anlık işe yaradı sonra yine eski haline döndü:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada şunu fark ettim , mavi ve pembe olanın arkasındaki sticker mı tanıtım yazısı mı neyse aynı , kahverengi olanın farklı.Sanırım pembe ve mavi olan eski , diğeri yeni çünkü o bozulmadı normal hala

      Sil
    2. doğrudur bende pembesiyle moru var diğerlerini bilmiyorum:) ya bozulmuşlardır ya da cidden dandik bilemedim ki essence işte hiçbirşeyi belli olmuyor, bir ürününe aşık oluyorsun diğerinden nefret ediyorsun

      Sil
    3. aynen dediğin gibi , bazısı çok güzel oluyo bazısı çok kötü

      Sil
  2. gerçekten hiç belli olmuyor, ayrıca carmine olayı beni bitirdi:(
    bu arada çekilişime beklerim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ben de 3.5 tl ye pembesini aldım,benimkide macun gibi oldu ve çok iyi renk vermiyor.Baz olarak kullanıyorum ama bi daha almam:( Şu böcek olayı da beni tiksindirdi bööğğ :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Macun gibi olduktan sonra gitti renk vermesi falan , muhtemelen eskimiş olan ürünleri o fiyata indirdiler çünkü belli renklerinde vardı indirim.Carmine olayı sinir bozucu şu an sanki farın içinde böcek varmış gibi hissediyorum :D

      Sil
  4. 8 mart indiriminde almak isteyip bulamadığım bir üründü.yorumları okuyunca almaktan vazgeçtim.yapı itibarıyla maybeline color tattoo farların kalitesinin altında sanırım.

    YanıtlaSil
  5. Maybelline color tattoolardan henüz kullanmadım ama onlar bayaa kaliteliymiş muhtemelen bu farlar onlar kadar başarılı değildir

    YanıtlaSil
  6. Ben de tam alacaktım ki renkleri kalmamış piyasadan kalkmış ! ( ? )
    Bir şeyi almaya kalktığımda bulamıyorum çok şanssız biriyim.
    Color Tattooları da umarım bulurum:)
    Copy Right'ı pek sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi tek copy right çok çok güzel ama şimdi color tattoo'nun pembesini aldım o kadar tatlı bi renkki bulabilirsen asla kaçırma derim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...