12 Mart 2013 Salı

OLAY Active Hydrating Nemlendirici Jel

Olay'ın nemlendirici jelini uzun süredir kullanıyorum , artık size de tanıtma zamanım geldi.





Bu yazım yağlı cildi olanların daha çok işine yarayacaktır çünkü benim cildim özellikle T bölgem maalesefki yağlıdır , bahsedeceğim krem de karma/yağlı ciltler için.


Gördüğünüz gibi ürün jel kıvamında ve neredeyse kokusuz.Nereden başlayalım bu ürünü övmeye bilemedim , bir çok sevdiğim özelliği var çünkü :) madde madde sıralayayım en iyisi ;

-Sabah akşam düzenli olarak kullandığım bu krem gün içinde yüzümü asla parlatmıyor , yağlı görüntüden pek eser kalmıyor diyebilirim.

-Cildi matlaştrıdığı , yağsız görünümünü ortadan kaldırdığı gibi güzelce nemlendiriyor.Ben bütün kış bunu kullandım ve hafta içleri muhtemelen dünyanın en soğuk ve esen yeri olan Şile'de olmama rağmen yüzüm gram kurumadı.Nemlendirmesine de tam puan. 

-Benim en en en çok sevdiğim özelliği ise hemececik emilmesi oldu.Ben hiç sevmiyorum öyle uzun süre boyunca emilmeyen kremleri , bu anında emiliyor ve yumuşacık oluyor cildiniz.

Bunu bana tavsiye eden görevli bana makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz demişti , bazı bloglarda okuduğum kadarıyla da makyaj bazı olarak kullananlar varmış fakat ben hiç makyaj bazı denemediğim için o konuda sizlere güvenilir bir yorum yapamayacağım.Ben gene de makyajımı yapmadan önce sürüyorum bu kremi.

Bu ürün benim demirbaşlarım arasına girdi  , başka nemlendiricler de deneyeceğim ama bu hep elimin altında bulunur muhtemelen:)

Bu ürünü size tavsiye eder miyim ? Yağlı cildiniz varsa alın deneyin derim çünkü hem çok etkili hem de çok ucuz ; 13 lira.Şunu da belirteyim benim cildim hassas değildir  , hassas cildi olanlarda nasıl reaksiyon verir o konuda da çok emin değilim , eğer hassas olmayan ve yağlı cildiniz varsa denemenizi şiddetle tavsiye ederim :)


21 yorum:

  1. Yazdığın her şeye, kelimesi kelimesine katılıyorum. Bu kremin yazısını haftasonu yazdım; bu pazar yayınlanmak üzere programladım. Yorumlarımız neredeyse birebir :) Fiyatına göre harika işler çıkaran bir nemlendirici! Güle güle kullanalım :) Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
  2. Benimle aynı fikirde olmana çok sevindim çünkü bu kadar düşük fiyatlı bi kremin böyle güzel olmasına ihtimal verememiştim ilk başta acaba dedim bende mi bi böyle iyi tepki verdi diye :) Yazını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de seviyorum bu nemlendiriciyi fakat fazlaca silikon (dimethicone) icermesi biraz sikici. Yine de butceyi sarsmayan ama ise yarayan bir urun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Silikon içermesi tek sevmediğim özelliği , ama bi sorun çıkarmadı neyseki.Aynen dediğiniz gibi bütçeyi sarsmadan iyi işler başaran bi ürün

      Sil
  4. Merhaba ben 17 yaşındayım. Öncelikle sabah ve akşam kullanabilir miyim ? ikinci olarak da yaşımdan ve silikon içermesinden dolayı cildime zarar verir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eğer gerçekten cildin çok yağlı ise kullan bu kremi derim eğer değilse bence bi kaç sene daha bekle.Silikon maalesef cildin hava almasını engelliyor o yüzden çok kolay sivilce ve siyah nokta çıkarabiliyor , benim cildim hiç bi zaman sivilceye meyilli olmadığı için bi sıkıntı yaşamadım ama senin sivilce problemin varsa çok mantıklı bi seçim olmaz bu krem sanırım.Ben eskiden gece yatmadan da kullanıyodum bu kremi ama en azından gece cildim hava alsın diye artık kullanmıyorum.Yani pek içime sinmiyo artık gece kullanmak :)

      Sil
    2. Öncelikle cevapladığınız için teşekkürler. Cildim karma, çok olmasa da sivilcelerim ve burnumun üzerinde siyah noktalarım var bana önerebileceğiniz bi nemlendirici var mı ? aylardır bu konuyla boğuşuyorum :)

      Sil
    3. Siyah noktalar için burun bandı önerebilirim onunla beraber siyah noktaların azalması içinde yüz temizleme jeli ve tonikten faydalanmanda yarar var.Eğer çok pahalı olmayan bi şey arıyorsan neutrogena'nın ve garnier'in siyah noktalar için olan temizleme jellerini kullanabilirsin onlar gerçekten başarılılar.Nemlendirici içinse içeriği sağlıklı olsun diyosan Yves Rocher'in seboSPECIFIC Ultra Mat kremi fena değil , gün boyu olmasa bile 6 7 saate kadar parlamayı önlüyor aynı zamanda o serinin toniğini muhakkak al derim o gerçekten bayaa başarılı hatta yazılarını yazmıştım : http://bayankozmetik.blogspot.com/2013/04/yves-rocher-sebospecific-ultra-mat.html

      Benim denediğim ürünlerden sana tavsiye edebilceklerim bunlar biraz karışık bir yazı oldu ama umarım işine yaramıştır :) Ben henüz denemedim ama kullananlar Clinique'nin nemlendiricisinden çok memnun istersen karar vermeden önce karma ciltler için olan nemlendiricisini de bi araştır clinique in :)

      Sil
    4. Evet yazını okumuştum.Ürünler herkesin cildinde farklı bir etki yaptığı için herkesin görüşleri farklı oluyor ve kafam çok karıştı.Yaşım küçük olduğu için içeriğinin iyi olmasını da istiyorum bana biodermayı önerdiler ve bloglarda Clinique Moisture Surge Nemlendiriciyi gördüm bu krem hakkında bilgin var mı ? sabah/akşam kullanabilir miyim ?

      Sil
    5. Bence de içeriğine önem vermelisin , hatta hepimiz öyle yapmalıyız :) Clinique Moisture Surge Nemlendiricinin yağlı ciltler içinde çok iyi olduğunu duydum ama henüz denemedim o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama kullanan hemen hemen herkes çok memnun.Genel de gündüz için kullanım öneriliyor ama bence gece de kullanabilirsin yani bi zararı olmaz :) Biodermanın yağlı ciltler için olan sebium temizleme jelini kullandım sadece gayet memnun kalmıştım ama kremini hiç bilmiyorm maalesef

      Sil
    6. Yardımların için çok teşekkür ederim ,tavsiyelerine uyucam :)

      Sil
    7. Ne demek her zaman :))

      Sil
    8. Merhaba yine ben :) uzun araştırmalarım sorunu la roche posay hydreane legere nemlendiriciyi buldum, herkes beğenmiş olumsuz yorumlar çok nadir o da güneş koruma faktörü içermemesinden. Ürün hakkında bilgin varsa bana uygun mudur ? :)

      Sil
    9. Aaa evet canım o krem gerçekten güzel lisede kullanmıştım hem fiyatı da uygun aynı zamanda gece kullanım için de uygun :) Hatta elimdeki krem bitsin ben de onu alıcam sanırım :)

      Sil
    10. Tekrardan teşekkürler, bu dosyada kapandı sayende :)

      Sil
    11. rica ederim canım :)

      Sil
  5. Merhaba :) öncelikle cildimin hassas olmadığını yağlı bir cilt yapısında olduğumu belirteyim.Bu nemlendirici her kullandığımda bende sivilcelenme yaptı :( ürünü kullanmak istiyorum da yapısı işlevi gayet iyi.Sizde sivilcelenme yaptı mı acaba?

    YanıtlaSil
  6. Benim cildim çok yağlo özellikle Türkiye bölgesi sivilce ve siyah noktada çok çıkıyor bu kremi kullanabilir miyim ??

    YanıtlaSil
  7. merhaba , kremin satışı yok mu artık? Hiçbir yerde bulamıyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...