11 Mart 2013 Pazartesi

NARS Concealer Medium/Dark1 Biscuit

Herkese sıkıcı haftanın ilk günü pazartesiden merhabalar :) Nasılsınız efendim en sendromlu gününde ? Ben okuldan çıktığım gibi geldim evime ,  hemencecik sizle bu kapatıcıyı paylaşmaya.


Şunu belirteyim çok fazla kapatıcı kullanmadım , lise yıllarım mucivezi ürün olan YSL'nin touche-eclat'yla geçti.O dönemler ne göz altı morluğum ne de çok şükür sivilcem vardı , ben de durum ters tepti sivilceler15-18 yaş arası değil de 20 yaşımdan sonra çıkmaya başladı , göz altı morlukları da üniversitede -bu okul beni çürüttü yemin ederim ya-.Touche-eclat'n genelde cildime göre bi açık tonunu alırdım ki göz kapağımı ve göz altımı aydınlatsın diye , çok da işe yarardı kesinlikle çok beğendiğim ürün.





Dediğim gibi göz altı morlukları başlar başlamaz touche-eclatdan da sıkıldığım için yeni bir kapatıcı arayışına girdim  herkes MAC'ı övedursun bu konuda  , benim hoşuma gitmedi o yoğun ve kremsi yapısı.Kapatıcılık konusunda nasıldır bilemem -MAC'den bahsediyoruz kendine gel muhakkak iyidir- fakat yapısını beğenmediğim için almayı düşünmedim.



Neyse ben hemen rotamı çevirdim Nars'a.10 farklı renk seçeneği içinden kendime en uygun rengi seçtim.Ruj şeklindeki formatı ve yumuşacık yapısı çok hoşuma gitti.Dudağıma ruj sürer gibi göz altlarıma sürdüm , yüzük parmağımla da pıt pıt hareketlere yedirdim ve sonuç mükemmel.


Ben artık susayım fotoğraf konuşsun :)


Kesinlikle çok kalıcı bir kapatıcı , göz altında birikme de yapmıyor.Haftada 3 4 gün en az kullanıyorum , 4 aydır benimle hala yarısından birazcık azı duruyor.50-60 tl arası bir fiyatı var.Benim severek kullandığım bir ürün , sizin de denemenizi tavsiye ederim.Bitince tekrar alır mıyım ? Daha iyisini bulana kadar evet alırım :)


4 yorum:

  1. narsın ten ürünlerine değilde renkli kozmetiğine bende bayılıorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahu evet özellikle allıkları ve rujları çok güzel :)

      Sil
  2. bunu ben de denemiştim sephora'da ama benim göz çevrem kuru olduğu için göz çevremi acıttı :( yüzde hiç denedin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki ürün çok sık açııp kapandığı için sertlemiş olabilir testerı gerçi bir de benim göz çevrem çok kuru değildir hatta biraz yağlıdır ondan ben de bi sorun çıkartmadı :) yüzüme denedim bir kaç kez sivilce kapamak için o konuda da başarılı ama genelde göz altı için daha iyi diyebilirim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...