19 Mart 2013 Salı

Golden Rose Stick Concealer 01


Eylül sonu tatile giderken yanına kapatıcısını almayı unutmuştum , son dakika bi tane Gratis görüp almıştım bu kapatıcıyı.Farkettiğiniz üzere o telaşla ten rengime hiç uymayan en açık tonunu almışım , kapatıcı görevi görmedi benim için haliyle.

Ürünün ambalajını kim tasarladı artık bilmiyorum ama tebrik etmek lazım kendisini daha kötüsünü yapamazmış sanırım. Hiç sevmiyorum böyle plastik amblajları , kolayca kırılıyor ve kesinlikle göze hitap etmiyor benim de hiç kullanasım gelmiyor öyle olunca.Niye aldın o zaman derseniz en ucuzu buydu o telaşla anca bunu alabildim :)



Neyse çok fazla uzatmadan ürünün işlevine gelicek olursak , ten rengime çok açık kaldığı için  göz altlarımı aydınlatma amaçlı kullandım.Tabii bu noktada dikkat edilmesi gereken bi şey var , biraz fazla kaçırırsanız ürünü bembeyaz oluyor göz altınız.Bülent Ersoy gibi gezmek istemeyeceğimiz için çok az bir miktar kullanmak hafif bi aydınlatma için yeterli oluyor.



Bu kapatıcının anında yoğun renk vermesi  iyi bir özellik , göz altı morluklarınızı rahatça kapatabilirsiniz.Fakat resmen 0 kalıcılık , sürdüğümün üzerinden 10 dakika geçmeden hemen uçup gidiyor belki pudra kullanıp sabitlerseniz daha uzun süre dayanabilir fakat 10 dakika zor dayanan bir kapatıcıyı pudrayla sabitleseniz dahi ne kadar dayanır çok bilemiyorum.Göz altı çizgilerimi de doldurdu maalesef , sevimsiz bi görüntü oldu yani :)

Ben bu ürünü çok beğenmedim açıkçası.Fiyatını çok hatırlamıyorum ama 10 lirayı geçmiyodu diye kalmış aklımda.Bu fiyata bi kapatıcı arayanlara çok tavsiye edemem bu ürünü ama eğer almaya niyetiniz varsa almadan önce mutlaka bi kez deneyin derim.

2 yorum:

  1. Arka plana bayıldım :) Ben The Balm'ın kapatıcısını kullanıyorum. Memnunum. İndirimdeyken çok uygun fiyata geliyor:)

    Bu arada, mimledim seni ^_^

    http://alicemakyajdiyarinda.blogspot.com/2013/03/mim-neye-bakmstnz.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem onu kötü emellerine alet edip tencere altlığı yapacaktıki zor kurtardım elinden :) bir dahaki indirimde the Balm standını komple sökücem sanırım kapatıcıyı da listeye ekledim :) Mimi gördüm çook teşekkür ederim en kısa zamanda yapıyorum ^.^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...