18 Mart 2013 Pazartesi

essence far fırçaları

Haftanın ilk günüden herkese merhabalar :)
Öncelikle çekilişe katılan herkese teşekkür ediyorum , yorumlarınıza cevap vermek çok istiyorum ama sıra karışmasın diye veremiyorum maalesef.O yüzden toplu bir şekilde burdan cevap vermek istedim hepinize :)




Bugünki konuklarımız essence'in far fırçaları.İkisi de blending / karıştırma dağıtma fırçası olarak geçiyor.



Fotoğrafda görmüş olduğunuz fırçayı ben daha çok farı göz kapaklarıma sürmek için kullanıyorum , geniş bir fırça olduğu için bu işlem için daha çok işe yarıyor bence.



Bir diğeri ise sanırım normal karıştırma/dağıtma fırçalarına göre biraz küçük.Uca doğru sivrilen sık kıllardan oluşan yapıya sahip.Küçük olduğundan dolayı farınızı dağıtırken biraz zorluk çekebiliyorsunuz ama güzel sonuç veriyor.

Işık problemi yüzünden çok açıklayıcı bir fotoğraf olmayabilir ama bu dağıtma fırçasını kullanarak şu makyajı yapmıştım çok da kötü olmadı sanki :)



Farların ikisi hakkında genel bir yorum yaparsak eğer 
İkisi de fiyatına göre gayet iyiler , 7 ya da 9 lira arası fiyatları var ben bir tanesini indirimden 4 liraya almıştım.
Fırçada çok fazla ürün bırakmıyor.
Fırçayı fara sürdüğünüzde far tozutmuyor kolayca alıp istediğiniz yere uygulayabiliyorsunuz.
Ben aldığımdan beri 4 kez yıkadım fırçaları ne kılları döküldü ne de yapılarında bi bozulma oldu (en çok sevdiğim özelliği de bu).
Kılları sert değil hatta yumuşak bile denebilir bu da en sevdiğim ikinci özellik oldu çünkü ucuz fırçalar genelde çok sert oluyor ki bu da rahatsız edici bi durum.


Ben bu fırçaları fiyatlarına göre performansları iyi olduğu için beğendim , eğer 20 lira  ve üstü gibi bi fiyatlara satılsalardı o zaman verdiğim paraya değmediğini düşünürdüm.Eğer ucuz yollu fırça arıyorsanız bunları tavsiye edebilirim , tabii fırçanın kalitelisini almak her zaman daha iyi hem uzun ömürlü oluyorlar hem çok çok daha başarılılar ama şimdilik benim bütçeme bunlar daha uygun :)

Herkese iyi haftalar :)

3 yorum:

  1. Fırça kıtı bir insan olarak en büyük kurtarıcım bunlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ya :) idare ediyolar sağolsunlar.Bu arada yorum yaparken artık o doğrulama kodu denen saçma şey çıkmıyo di mi :D

      Sil
    2. sende çıkmıyordu zaten ya da ben görmedim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...