8 Mart 2013 Cuma

8 Mart Gratis-Watsons Alışverişi

Sonunda beklediğim gün geldi :) Pek umduğumu bulamadım çünkü the Balm , Boujorious ve Nivea Yüz Ürünlerinde %50 indirim vardı , geri kalan markalarda genelde ikinci ürüne %50 indirim mevcuttu.Gratise özel ürünlerde %40 indirim var , maalesef benim gittiğim Gratisde essence standı yoktu o yüzden essencede indirim var mı yok mu bir fikrim yok.

Gelelim benim aldıklarıma ;


İlk olarak Watsons alışverişimden başlayalım 

İki adet Rimmel Kate Moss Rujlarından aldım ikisi beraber 19.50 tl ye geldi (tanesi 12,99)

Rimmel'in Apocalips Rujlarından iki adet aldım.Ne ruj ne lipgloss ne de lipstain ta üçünün arası mükemmel bir ürün ! Hemen çok detaylı bir yazı yazacağım ama ön bilgi olarak söyleyeyim bayıldım ! İkisi 19.50ye geldi tanesi 12.99.


Rimmel'in Stay Matte pudrasına sonunda kavustum , almışken fondöteni de alayım dedim :) Stay Matte fondöten 14,99 pudra 12,99 ikisi toplam 21,5 tlye geldi.


Maybelline Gel eyelinerları ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz :) 06 Black Pink Diamondsdan iki adet kapıverdim  , tanesi 24,99 ikisi toplam 37 tl'ye geldi.


Nivea buru bantlarını almayı planlıyordum , arındırıcı peeling jeli ile beraber 8 tl'ye aldım.Bakalım nivea'nın yüz peelingi nasılmış.

Gratisden aldıklarım ;


Bahama Mamadan iki adet kapıverdim , 21 lira tanesi iki tanesini 21 liraya almış oldum.


the Balm sorbet lipgloss 4,75den 2,85e geldi.


Gelelim fırçalara ! 3 tane fırça istiyordum bulabildim neyseki :) fondoten fırçası 25 tlden 12,5a düşmüs , far fırçalarının birisi 24den 12ye diğer 25 tlden 12,5 tlye düşmüş.Bebeğimsin %50 indirim.


Cala makyaj temizleyici mendilleri beğeniyorum , tavsiye ederim onlar da 3,75den 2,25e düştü.


Purederm Snail maske 2 tlden , 1,20tlye düşmüş.


Saç maskesi hakkında hiç bir fikrim yok o da 3tl den 1,80e düştü.


İki adet de Garnier Saf&Temiz'in 3ü1 aradasını aldım , hem Watsonsda hem Gratisde Garnier ürünlerinden ikinciye &50 indirim kampanyası mevcut.Tanesi 14,25 iki tanesi 21,30 tlye geldi.

İşte benim aldıklarım bunlar :) Uzun süreli bir kozmetik orucuna giriyorum kızlar ! Siz neler aldınız ya da almadıysanız neler almayı planlıyorsunuz ?


2 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini:)
    bende dün akşam watsons ve gratisten alışveriş yaptım.gratiste balm standı boştu resmen, essence'de ise aradığım krem farlar tükenmişti.satış danışmanı indirimin bugün ve yarında devam edeceğini, yeni ürün gelebileceğini söyledi.bugün yeniden bir uğrayacağım gratise.
    lush ve bath&body works'te indirim var mı? haberi olan varsa paylaşsın lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben dün sabah erkenden erken dediğim 10 11 gibi kavacık Gratise gittim ve paletlerin hiç biri yoktu maalesef , allıklardan birer tane falan kalmıştı ama aynı şekilde bana da söylediler yarın gelecek tekrar diye ama ben limitimi fazlasıyla doldurduğum için daha bi şey alamayacağım sanırım :) Bu arada Lusha da uğradım fakat herhangi bi indirim yoktu.Bath&Body Works'u bilmiyorum ama belki vardır.
      Eğer bugün gideceksen Gratise essence'in krem farlarını şiddetle tavsiye ediyorum özellikle pembe rengini, ama alırken dikkat etmen de fayda var çünkü bazıları açılmış ve kurumuş oluyor :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...