10 Temmuz 2013 Çarşamba

time Balm Concealer - Medium/Dark


Yine bir Gratis indirimden edindiğim bu kapatıcıyı aldığım günden beri en sevdiğim ürünler arasına girdi bile.



Klasik Balm ambalajları gibi şirin bir paketlemesi yok , sıradan plastik bir kaba sahip.Ürünün kötü özelliği bu olsa gerek :)

Neyse efendim aslında bu kapatıcı hakkında söylenecek pek fazla bir şey yok gayet memnun kaldığım bir ürün oldu.Fiyatına göre iyi bir performansı var indirimsiz 30 lira ama tabii Gratisin indirimlerinden faydalanarak daha uygun bir fiyata almanız mümkün.


-Kalıcılığı gayet yerinde , eğer pudrayla sabitlerseniz gün boyunca yerli yerinde kalıyor.

-Yapısı ne çok yoğun ne çok hafif , tam ortada.

-Eğer göz altlarınız kuruysa önceden nemlendirmeniz gerekebilir , birazcık kurutma gibi bi özelliği olduğunu düşünüyorum.


-Morlukları gerçekten iyi kapattığını söyleyebilirim ama çok koyu morluklar için pek ideal bir kapatıcı değil.Ürünün kapatıcılığına 10 üzerinden 6 ya da 7 diyebiliriz.

-Çizgilere dolmuyor.

En iyi uygulama yöntemi : Ürünün içinden yuvarlak bir sünger aplikatör çıkıyor ama onun yerine parmaklara uygulamak kesinlikle en iyi sonucu veriyor. 





10 yorum:

  1. Benim ambalaj takıntım var şimdi daha iyi anladım. Sırf ambalajı güzel değil diye bir sürü ürüne dönüp bakmıyorum :) bu da onlardan biriydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha aynen ! ben de indirimde diye aldım eğer azıcık daha albenili şirin bi ambalajı olsaydı kesin daha önce alırdım :))

      Sil
  2. ambalajı güzel değilden ziyade kalitesiz :S Benimkinin kapağı kırıldı. Biraz fazla sıksan kapağını çatlıyor. Neden bu ürüne özenmemiş the balm ambalaj konusunda şaşkınım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet katılıyorum benimkinin de kapağı hafif çatladı.biraz daha hoş bi ktus olsa güzel olurdu

      Sil
  3. Tester kutuları gibi :) Ama cildinde hoş durmuş canım öpüyorumm :)

    YanıtlaSil
  4. güzel bir ürüne benziyor, indirimde yakalarsam inceleyebilirim hiç The Balm'ım yokmuş onu farkettim şu an :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fena bi ürün değil % 50 indirimde yakalarsan 15 liraya değer yani :)

      Sil
  5. ben de bi açık tonu kullanıyorum ve memnunum ama bazsız yayması zor oluyor :S time balm makyaj bazıyla güzel bir ikili :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o bazı da çok merak ediyorum ben en yakın indirimde alıcam kesin , ama evet yayması biraz sıkıntı özellikle cilt kurysa

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...