27 Temmuz 2013 Cumartesi

the Balm Instain Blush / Pinstripe




Gratis indiriminin son gününde kaptığım bu allık , NARS Sin'e aşırı derecede benzediği için ilk tercihim oldu.Bazı bloglarda okuduğum kadarıyla Sin'e dupe olarak göstereiliyor , elimde Sin olmadığı için bilemiyorum ama swatchlarda gördüğüm kadarıyla çok benzer.



Elimde sadece the Balm'ın Hot Maması var allık olarak ikisini karşılaştırmak gerekirse Pinstripte bi tık daha pigmentli , ve dokusu Hot Mamaya göre daha yumuşak.Kadife gibi resmen.Allığın gramajı Hot Mamaya kıyasla daha az  , ki bence bu iyi bir şey çünkü Pinstripte'in pigmentasyonu o kadar iyi ki kullan kullan bitmez.



İçinde ışıltılar olan bu allığın rengini tanımlamakta zorlanıyorum biraz , anneme sordum 'pembeye kaçan mor' diye bi cevap aldım , sanırım doğru bi tanım oldu :) Özellikle gün ışığında ışıltılar kendini çok güzel belli ediyor , karanlık ortam da biraz daha mat duruyor.Ben iki halini de çok sevdim.Fotoğraflar duruşunu her zaman daha iyi anlatır diyerek ;





Rengine , dokusuna , yapısına ve kalıcılığına tek kelimeyle BAYILDIM ! Allığın ambalajı zaten çok şirin alıp sevesim geliyor.Fiyatı ise indirimsiz 27 lira , böyle bi allığa göre bence gayet uygun bir fiyatı var.Bu sebeplerden dolayı bana yakışsın yakışmasın Instain serisinin tüm allıklarını almak istiyorum :)

Pinstripe'in tek sıkıntısı zor dağıtılıyor olması , ben hala uygulamak için doğru fırçayı bulamadı.Yanımda şu an Ecotools'un allık fırçası var , onunla yanağıma uygulayıp kabuki fırçayla dağıttım işlem biraz uzun olsa da kesinlikle iyi bi sonuç verdi.

Siz nasıl buldunuz ?



12 yorum:

  1. çok beğendim bende bu allığın rengini sin e çok benzediği için sanırım nars sin yerine bunu alacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sin alma niyetindeyim ama çok benzerler ve bu aylık çok güzel :))

      Sil
  2. Bende argyledi sanirim ismi ona goz koydum ama sadece 4 cesidi gelmis benimki gelmemis :( bu da cok guzele benziyor ama sen mor diyince korktum biraz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ya pembemsi mor diyelim bence ayrıca senin bahsettiğin allık da inanılmaz tatlı :)

      Sil
  3. Güle güle kullan beyaz tende çok bağırır mı ki? sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) ben esmerlere daha uygun buluyorum bu allığı ama beyaz tende hafif bi uygulamayla da çok güzel durabilir :)

      Sil
  4. rengini çok beğendim ama hiç bana göre değil dayak yemiş gibi olurum ben bunu sürersem
    instainler geldi ya yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif uygulamak lazım yoksa dediğin gibi dayak yetmişe dönebilir insan :) aynen ayrıca instainlerin gelmesi çok iyi oldu

      Sil
  5. Kesinlikle sıradışı bir allık! ve bu yüzden de harika bence. Evet zor dağılıyor, ama kendini sevdiren bir allık herşeye rağmen. Işıltıları yüzde pek görünmüyor, bir tık daha ışıltılı olmasını isterdim ama yine de güzel!

    YanıtlaSil
  6. cook sevdimmm :) istiyorum ilk firsatta.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...