16 Temmuz 2013 Salı

Neutrogena Visibly Clear - Siyah Nokta Temizleyici Tonik

Neutrogena bu seriyi çıkardığında ilk olarak 3'ü 1 Arada Temizleme Jelini kullanıp gayet memnun kalmıştım ve biter bitmez yenisini aldım.Seriyi bozmamak adına Toniğini de alıp denemek istedim , 2 ay kadar önce aldığım bu toniği son 2 haftadır düzenli olarak kullanıyorum.Sıra geldi yorumlarımı sizle paylaşmaya.





Şişesinin kapağı şu şekilde dar olduğu için ürün ziyan etmeden istediğiniz kadarını pamuğa aktarabiliyorsunuz.


Çok ağır alkol gibi  bir kokusu var , 5 6 kullanımdan sonra bu kok biraz hafifliyor ama koku hassasiyetiniz varsa bu üründen uzak durmalısınız çünkü gerçekten buram buram kokuyor.

Eğer cildiniz yağlıysa bu ürünü çok seveceksiniz çünkü ciltteki yağ fazlalığını alıyor , hatta ilk sürdüğünüz zaman cildi hafif geriyor.1 2 dakika sonra o gerginlik yok oluyor tabii.Bu sebeplerden dolayı kuru ciltlilerin pek tercih edebileceği bir ürün değil.

Toniğin içersinde salisilik asit bulunuyor , bu asit özellikle akne , siyah nokta ve sivilce tedavisinde sıkça kullanılan bir madde.Akne ve sivilce problemim olmadığı için o konularda ne kadar etkili bilmiyorum ama siyah noktalar için gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.Ürünün iddia ettiği gibi siyah noktaların azalmasına ve oluşumunu engellemeye gerçekten yardımcı oluyor.

Daha öncede söylediğim gibi maalesefki siyah noktalara kökten çözüm olabilecek hiç bir ürün yok.Ancak bu tarz ürünler yardımıyla ve düzenli kullanımla siyah noktalarınızın azalmasına ve geç çıkmasına olanak sağlıyabilirsiniz.


Düzenli kullanımda bu iki ürün siyah noktalarımı azaltma ve yağlanmayı engelleme konusundan bana gerçekten yardımcı oldular.Eğer sizin cildiniz de yağlı veya karmaysa ve çok hassas değilse siyah noktalarınızın için bu ürünleri size gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)






6 yorum:

  1. Ben de yağlı ciltten muzdaribim. Denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye edebilirim çünkü işe yarayan ürünler :)

      Sil
  2. karma ciltlere de iyi gelir mi acaba? yanaklarim cok nemsiz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yanakların çok nemsizse hiç bulaşma derim ya da yanaklarına uygulama çünkü ilk uyguladığın zaman geriyor suratı.yağlı / karma olan kısımlara uygulayıp bence nemlendiriciyle destekle öyle bi sıkıntı olmaz :)

      Sil
  3. Oriflame Pure Skin Greyfurt Özlü yüz yıkama jeli ve tonik almayı düşünüyorum. Sizce Oriflame mi yoksa Neutrogena mı?

    YanıtlaSil
  4. Temizleme jelini almadim ama tonik aldim yinede yardimci olur dimi? Yoksa temizleme jelinide alıyım mi kesin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...