13 Temmuz 2013 Cumartesi

Maybelline Dreamlumi touch - 02 Nude

Kapatıcı ve aydınlatıcı olarak kullanılabilen bu ürünü , kapatıcıdan ziyade aydınlatıcı olarak kullanmak için aldım.Ten rengimden 2 ton kadar açık olan 02 Nude rengini yaklaşık bir ay kadar önce 22 TL'ye aldım.


 Bu tarz ürünler bana YSL-Toche Eclat'ın daha uygun fiyatlı müdailleri gibi geliyor, tabiiki YSL kadar kaliteli değiller.


Genel olarak ürünü beğendiğimi söyleyebilirim , kapatıcı olarak nasıl iş görüyor bilmiyorum fakat aydınlatıcı olarak benden tam puan almayı başardı.Ben çoğunlukla kaş altımı ve göz altımı aydınlatmak için kullanıyorum , kısacası göz çevrem için.Ürünü uyguladığım zaman yüzüme hoş ve çok doğal bir aydınlık katıyor.


Ürün her ne kadar sıvı olsa da dağıtması biraz zor.Daha doğrusu sürdüğünüz gibi dağıtmanız gerekiyor çünkü ürün kendini çok çabuk sabitliyor.Sürdükten maksimum 10 15 saniye sonra kendini sabitliyor , bu aslında iyi bi özellik :)
 --

Kalıcılığı bence fiyatına göre gayet başarılı ,  4 5 saate kadar kalıyor benim cildimde.Fakat sıcaktan geberdiğimiz şu aylarda ten ürünlerinin kalıcılığını arttırmak için bazlardan faydalanmakta yarar var.

Ayrıca bu ürün far bazı olarak da işe yarıyor , aşağıdaki fotoğrafda kaş ve göz altı aydınlatma ve far bazı amaçlı olarak bu ürünü tek gözüme uyguladım ;

 

Sizin favori aydınlatıcılarınız hangileri?


9 yorum:

  1. Ben mary lou dan vazgeçemiyorum ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mary lou denemeyen bi ben kaldım sanırım :) herkes çok memnun

      Sil
  2. Balm jovinin içinde yanılmıyorsam mary lou var ben onu kullanıyorum canım. Bu arada kaşlarına bayıldım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım :) her kuaför genelde bozuyor şeklini ama neyseki artık kendim almayı az biraz başarabiliyorum da şekli sabit kalıyor :)

      Sil
    2. Ben de kuaför mağduruyum yeniden düzene sokmaya çalışıyorum.

      Sil
  3. masallah canım kas, goz, kirpik yerinde :) ve evet hos bir aydınlık vermis :) gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  4. ben göz altıma loreali kullanıyorum göz kapağıma the balmın time balmını. Daha yoğun olduğu için far bazı görevi getiriyor bence. Lumi touch'ı daha almadım ama merak ediyorum, acaba en açık rengi nedir? birde göz altındaki çizgiye doluyor mu? Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açık rengi 01 ivory olması lazım canım.göz altı çizgilerime bi 3 4 saat sonra hafif bi dolma yaptı maalesef :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...