19 Temmuz 2013 Cuma

MAC Warm Soul Mineralize Blush

Warm Soul benim en sevdiğim allığım , o yüzden bu post bol bol övgü içeren bi post olacak :)




MAC'ın mineralize serisine ait bu allık çok doğal tonlarda , fotoğraflardan sırf kahverengi gibi görünsede aslında şeftlali , bej ve bronz tonlarına sahip.



İçerisinde ışıltılar mevcut , o yüzden bu allığı uygularken çok dikkatli olmakta fayda var.Mümkün olduğunca iyi ışık alan bi yerde uygulayın , çünkü allığın içersindeki ışıltılar güneşli ortamda belli oluyor eğer fazla uygularsanız güneşe çıktığınızda suratınızda sanki tüp patlamış gibi görünebilirsiniz :)) ( ben yaptım bu hatayı , ordan biliyorum :)) Aynı zamanda pigmentasyonu çok yüksek , minik bi fırça darbesi yetiyor allığı uygulamak için.




Allığın içinde ışıltılar olması ve bronz-şeftali tonlarında olması hem tüm yüzünüzü canlı ve aydınlık aynı zamanda daha bronz göstermeyi başarıyor işte bu yüzden bu allık bayaa mükemmel bi allık :) Her tene yakışması da ayrı bir avantaj.



Genelde kırmızı/bordo ruj kullanıyorum ve diğer bloglardan okuduğum kadarıyla kırmızı/bordo ruja en çok yakışan allık buymuş.Mayıs ayında istiklal caddesindeki MAC'ın yolunu tuttum ve ordaki MUA nında bana bu allığı övmesi ve uygulamasıyla aşık olup hemen kendime bir adet edindim.Çünkü gerçekten bordo tonlardaki rujlarla çok yakışıyor.



Benim favorilerim MAC Diva ve NARS Terre De Feu ile bayaa iyi anlaştılar :)

Yanılmıyorsam allığın fiyatı 70 80 arası bi şeydi ama çok az bir miktar yettiği için uzun süreler boyunca gideceğini düşünüyorum , ve bittiği gibi yenisi alacağım bir allık.

Siz nasıl buldunuz ?

12 yorum:

  1. Kesinlikle bordo ruja bu ton allıklar çok yakışıyor, bir de senin ten renginde düşündüm ki bu allığı valla tadından yenmez:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağ ol kuzu :) divayla gerçekten mükemmel oluyo ya , ama içim acımadı da değil o parayı verirken :D

      Sil
    2. iç acıyor acıyor cidden de napacan en azından uzun yıllarca kullancan kuzum allığı öyle düşün, ben 2 yıldır hiç bittiklerini görmedim kendi adıma :D

      Sil
    3. ben lise boyunca bi tane allık kullandım , 4 yılda anca bitti bi tek de o vardı elimde :)

      Sil
  2. Terre de Feu'ya ben en çok Lovejoy'u yakıştırıyorum :) Bu da çok güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lovejoy'u senin blogunda görmüştüm ben de ya çok güzel bi allık o

      Sil
  3. Çok beğendim :) Gerçekten kahverengi gibi duruyor ama sürünce değişik görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. gülerek kullan :) diwa ile çok daha güzel ışıl ışıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler evet divayla çok yakışıyo :)

      Sil
  5. Güle güle kullan, rengi gerçekten çok hoşmuş. :) Ben de kırmızımsı rujlarımla kullanabileceğim bir allık baksam mı diyordum ki, evt, warm soula da bakmam gerekecek. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Warm Soula kesinlikle bir bak derim gerçekten çok güzel :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...