20 Temmuz 2013 Cumartesi

essence me&my icecream kolesksiyonu / krem allık & lip balm



 Bu koleksiyonun Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla bekleyen kısımdaydım , çünkü tüm ürünler resmen 'al beni' diye bağrıyodu.Her ne kadar koleksiyondaki tüm ürünleri almak istesem de mağazadaki testerları deneyince sadece bu iki ürünü alıp çıktım.Gerçi hala tırnak stickerları aklımda onları da alacağım sanırım :)


Krem allığın rengine özellikle bayıldım , ilk başta çok turuncu gibi gelmişti ama aslında daha çok şeftali tonlarında içinde ışıltılar ve -bence- biraz pembelik mevcut.




Bronz/esmer tende rengini çok belli etmiyor , en azından benim tenime rengini iyi veremedi.İçindeki ışıltılardan dolayı aydınlık bi görüntü oluşturdu ve sanki daha pembe / mercan tonlarına yakın durdu.Bileğimde swatchladım aslında fotoğraf demek istediklerimi daha iyi anlatır :)


Beyaz tenlilerde eminim rengini daha iyi belli edecektir.Ben o yüzden bu allığı şimdilik rafa kaldırıyorum , rengim biraz daha açılınca kullanıcam :) Kalıcılığı ise gayet kötü 1 -2 saate uçuyor , ama ambalajı küçük olduğu için yanınızda taşıyıp tazeleyebilirsiniz.

NOT : Sanırım bu allıklar en iyi stippling tarzı fırçalarla uygulanıyor ama maalesef ben de o tarz bi fırça olmadığı için parmaklarımla uyguluyorum.



İkinci ürün ise lip balm , ben lip balmlardan çok umutluydum en azından böyle tatlı tatlı kokmalarını bekliyordum ama maalesef hiç bi şey kokmuyolar :D Renk vermiyorlar , sadece biraz parlaklık sıradan bir lip balm yani.Sadece görüntüsü için aldım diyebilirim çünkü nemlendirmesi falan 0 aksine benim dudaklarımı biraz kuruttu.

essence ürünlerini Gratislerden bulabilirsiniz.

Kızlar bu arada Beyoğlu Gratisdeki essence standı bayaa mükemmel , hiç bi yerde görmediğim 10 15 tane pigment mevcut hatta ten ve tırnak ürünleri de bayaa geniş yolunuz düşerse bi gün uğrayın derim :)

Siz koleksiyondan neler aldınız ?



8 yorum:

  1. Ben bunları almayı düşünüyyordum, hatta senin aldığın lip balmı alacaktım... Vazgeçtim an itibariyle. Essence'in koleksiyonlarda kalite git gide düşüyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cidden düşmüş kalite , o top şeklinde aydınlatıcıyı alacaktım sırf şirin diye ama okuduğum yorumlara göre o da çok başarılı değilmiş işe yaramaz yani.Krem allık fena değil ama rengi güzel.Lip balmı alma cidden ya 9 lira mı ne bi de o paraya ne güzel lip balmlar var

      Sil
  2. Ben de bu koleksiyondan almayı çok istiyorum.İnşallah kalır ben alana kadar.güle güle kullan hepsini.Allık şahane görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler umarım yakalarsın sen de allığın rengi çok hoş :)

      Sil
  3. Beşiktaşta ki de kocaman hayatım :) Çok iyi olmuş böyle kocaman olması. Ben mor olanı aldım benim ki kokuyordu :/ Stickerı aldım ama sanırım ya orda unuttum ya da düşürdüm bilmiyorum tekrar alacağım ben de çok güzel çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa tüh keşke ben de mor olanı alsaymışım :// Kaybettiğin kötü olmuş ama o sitcklerlar çok tatlı cidden ya :) ben de bi ara bakayım beşiktaş gratise

      Sil
  4. gule gule kullan canim, fiyatlarda indirim olmadigi icin essence urunu almadim. Acikcasi okudugum yorumlarda nane molla olunca yanından bile gecmedi :) Ben de indirimden faydalandim, blogda paylastim bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağ ol canım sen de aldıklarını güle güle kullan :) bu koleksiyon cidden çok albenili ambalaj tasarımı çok şirin olmuş , onun dışında ürün kalitesi çok başarılı değil ://

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...