17 Temmuz 2013 Çarşamba

essence all about matt! fixing loose powder

essence'in en başarılı bulduğum ürünü şüphesizki bu pudradır , yine bir indirimden 3,5 tlye kaptığım bu ürün hem çok başarılı hem de asla bitmeyecek türden berektli.


 Cildim yağlı olduğu için özellikle bb krem ve renkli nemlendirici sürdüğüm zaman muhakkak pudranın yardımına başvruyorum aksi halde gün içinde T bölgem aşırı yağlı gözüküyor.


Ben bu pudrayı bb kremimi / renkli nemlendiricimi sürdükten sonra T bölgeme çok hafif olarak uyguluyorum ve o yağlı görünümden eser kalmıyor.Aynı zamanda bb kremi / renkli nemlendiriciyi çok güzel sabitlyor .Cildinizin daha mat olmasını istersiniz daha çok pudrayı tüm cildinize uygulayabilirsiniz tamamen size kalmış.Ben sephoranın kabuki fırçası ile böyle bi miktar ürünü uyguluyorum ;


Tek kötü özelliği ise ürünün paketlenmesi , kabı o kadar dandikki kapağını açarken bile her yere bembeyaz pudra saçılıyor o yüzden sakın çantanıza atıp çıkmayın :).Belki üşenmesem alkolle karıştırıp pressleyebilirim.Melo'nun ojelerinde bu pudranın kompakt halini gördüm ama maalesef o türkiyede satılmıyor :// Keşke satılsa çünkü o hali kesinlikle kullanıma daha uygun.

Siz nasıl buldunuz ?

8 yorum:

  1. Bende de var böyle bir şey ama ben sügeriyle uyguluyorum. Sanırım yanlış yapıyorum :/ teşekkürler yazı için. Çok uyguna almışsın bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim :) evet ya cidden bayaa uyguna geldi :)

      Sil
  2. Bu pudrayı bir ben sevmedim herhalde. :) Benim cildimde beyaz beyaz, toz toz kaldı. :/ Az çok farketmedi yani, hep kaldı o. :) Ama kolay kolay bitmeyeceği konusunda hak veriyorum. :) Zira nasıl bitireceğimi kara kara düşünmekteyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi ya ben de hiç öyle bi sorun çıkmadı :// aynen bu ürün 2 3 senede zor biter :D

      Sil
  3. Fix & Matte değişti mi? Yapısı aynı sanki :) Ben de o pudrayı sevmiştim ama taşınırken atmak zorunda kaldım, valizde taşınacak ürün değil zira :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değişmemiş sanırım sadece üstündeki yazı eskiden mordu şimdi pembe olmuş :)ya sorma ben tatile gittim bununla tüm makyaj cantam battı yani , hiç gerek yokmuş o tarz atraksiyonlara :D

      Sil
  4. Bir ürünü almadan once bloglara bakar oyle alırım bu bahsettıgınız urunu bakmadan aldım zıra fıyatıda sızınkı kadardı yaklaşık benımde karma bı cıldım var bellı bölgelerde parlamalar halıyle. Şımdı paketını açtım ve bılgısayar basına oturunca bır bakayım bu urunune dedım sızın yazınız cıktı eger anlattığınız gıbı sıze verdıgı etkıyı banada verırse cok mutlu olucam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa çok hoş olmuş :) umarım sen de seversin ben memnunum kendisinden ama işte bi de her yere saçılmasa uygularken daha mutlu olucam :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...