5 Temmuz 2013 Cuma

essence 3D far - 04 irresistible caramel cream




essence 3D far serisini çıkardığı zaman çok merak edip koştura koştura gidip en beğendiğim rengini 10 lira gibi bi fiyata almıştım.essence markasının kalitesi üründen ürüne çok değişiyor , o yüzden aldığınız bi farın kalitesi çok güzel olsa bile o farın başka bir renginin kalitesi hiç iyi olamayabiliyor.Nitekim 3D serisi de kalitesi pek iyi olmayanlardan çıktı.



Farların renkleri gerçekten çok güzel günlük kullanıma uygun , fiyatının  da aynı şekilde gayet makul olduğunu düşünüyorum ama kötü özelliklerine gelicek olursak eğer ;

Renk vermeleri bayaa bir sıkıntı , fırçayı üçüncüye sürdüğümde anca bu swatchdaki rengi vermiş oluyor.Benim için en büyük kötü özelliği ise tozutması oldu , fırçaya ürün alırken ve ürünü göz kapağınıza aktarırken aşırı miktarda ürün tozutuyor.Bu sebeplerden dolayı bu farı hiç beğenmedim , tam bi hayal kırıklığı oldu.


Ben çözümü ince uçlu fırçalarla kullanmakta buldum , en açık rengini detailer brush ya da kalem fırçalarla uyguluyorum göz pınarımı aydınlatmak için , kısmen daha az tozutuyor.Göz pınarlarınızı aydınlatmak içinse güzel bir renk seçimi olduğunu düşünüyorum.

Herkese iyi haftasonları :)

8 yorum:

  1. ıslak kullanılabiliyor mu? belki tozutmanın önüne böyle geçilebilir. renkleri çok güzelmiş çünkü yazık olmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muhtemelen kullanılıyodur ama ben nedense ıslak kullanmayı pek sevemedim.tozutmanın önüne ancak o şekilde geçilir sanırım :)

      Sil
  2. Tozutması ve renk vermemesi kotuymus

    YanıtlaSil
  3. bir farda hayal kirikligi nedir bende iyi bilirim canim.hele o tozutma yokmu offf of

    YanıtlaSil
  4. bu postu yapman çok iyi olmuş sayende fikir sahibi oldum aklımda almak vardı ama vazgeçtim. Renk tonları güzel ama pigmentasyonu az oldukta sonra ne anladık o işten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım evet yani renkleri başarılı ama sürerken bayaa zorluk çıkartıyolar ve pigmentasyonunun az olması dezavantaj

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...