31 Temmuz 2013 Çarşamba

Ecotools / airbursh concealer brush

Herkese merhabalar

Bu post yine çok övgü dolu bir post olacak çünkü 2 ay önce aldığım ve hemen hemen her gün kullandığım bu fırçayı çok sevdim.


 Öncellikle ecotools'u hem cruelty-free olmasından hem de uygun fiyatlı olmasından dolayı çok beğeniyorum , ama bu fırçasını bi başka sevdim!


Kapatıcı uygularken genelde sünger (göz altı için) kullanıyorum , ya da sadece parmaklarımla uyguluyorum , fakat bu fırçanın verdiği sonuç gerçekten çok başka.Airbrush concealer ile uygulama yaptığınız zaman kapatıcının o kalıp gibi görüntüsü ortadan kayboluyor , çok doğal bir sonuç elde ediyorsunuz.Aynı zamanda göz altı çizgilerine dolma gibi bi sorunla karşılaşmıyorsunuz.Ürünü çok güzel ve homojen dağıtıyor ,az ürünle çok iyi işler çıkartabiliyorum.

Kılları sentetik ve yumuşacık , her gün kullandığım için her hafta bi kere yıkadım ve ne bir tane kıl döküldü ne de şekli bozuldu.


Bonus olarak ise ; burun kontürü yapmak için çok uygun bi fırça.Göz için karıştırma fırçası olarak da -belki en iyisi değil ama- kullanıp iyi sonuçlar aldım.

Fırçanın bir tane bile kötü özelliğini bulamadım , fiyatı da böyle bi ürüne göre çok uygun 10-15 tl arası.Bence herkes koşsun alsın hatta yedeklesin :)


Siz nasıl buldunuz ? Aranızda kullananlar var mı?


6 yorum:

  1. Ben de bayıla bayıla kullanıyorum kendisini.:))

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun zuzuum,bende diğer concealer fırçası var yeea acep bunumu alsaymışım,ama oda çok güzel kirpik diplerine kadar concealerı sokuyor :D

    YanıtlaSil
  3. Bir ben alamdım bu fırcayı. Gerci benim fırca kullanma sorunum var parmaklarımla uygulamayı seiyorum ama goz bolgesi hassas diye de bir fırca edinmek istiyorum.

    bloguma gelirsen cok mutlu olurum bayan kozmetik :))

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    266. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...