8 Temmuz 2013 Pazartesi

Cliniqe Long Last Glosswears SPF 15


Asla ve asla bir gloss insanı olamadım , verdiği yapış yapış his ve 0 kalıcılık sebebiyle glosslarla aram hiç olmadı açıkçası.Fakat insan arada dudakları parlasın güzel güzel ışıldasın istiyor.Özellikle yazın kırmızı burun ve yanaklara ve yanık tene en çok yakıştırdım şeylerden biri 'glossy' dudaklardır.

Ben tercihimi spf 15 güneş koruması içermesi sebebiyle Clinique'den yana kullandım.Bu 4 adet mini boy (2.3 mL) lipgloss'u set halinde yanında gümüş rengi bir çantayla geçen sene Boyner standından almıştım.Resimlerden göreceğiniz üzere hemen hemen hepsinin yarısını geçen yaz kullandım , bu yaz sonu hepsi bitmiş olacak sanırım.

İlk iki renk
 
--

 
 En açık renk olanı Guavagold , dudak renginin benim gibi koyu ise eğer dudağınıza renksiz bir gloss sürmüş efekti yaratıyor , aslen şeftaliye kaçan bir rengi olsa da bu rengi pek yansıtamıyor maalesef.Günlük kullanıma (özellikle denize plaja falan giderken) çok uygun , aynı şekilde rujlarınızın üstüne uyguladığınızda da enfes bi görüntü oluştruyor.



İkinci rengimiz Cabana Crush , içinde pembe ışıltılar bulunan pembe bir renk.Rengini çok güzel verdiğini düşünüyorm , içindeki altın ışıltılar sizi korkutmasın 'ben burdayım heyoo' diye bağırmıyor aksine çok hafif ve güzel bir ışıltı katıyor.En sevdiklerimden gündüz ve gece kullanımına uygun.


Son iki renk
 
--
 


Üçüncü rengimiz ise Kissy Fit , Cabana Cursh ile aynı sadece bir ton daha koyusu.



Dördüncü ve en son rengimiz ise Bonfire.İçinde altın ışıltılar bulunan koyu kırmızı bir renge sahip.Koyu tende rengini daha çok kırmızı değil de kahvrenegi olarak gösteriyor , açık tenlerde daha kırmızı duracağına eminim.Koyu renk rujların üzerine uygulamak içinse güzel bir seçim.



Renklerinden bahsettikten sonra genel özelliklerine gelecek olursak ; herhangi bi şey yiyip içene kadar dudaklarda kalmayı ve dağılmamayı başarıyor eğer bir şey yiyip içerseniz muhakkak tazelemeniz gerek.Çok hafif bir yapış yapıl his bırakma durumu da var tabii (sanırım tüm glossların ortak ve kötü özelliği).Onun dışında SPF 15 içermesinden dolayı çok sevdiğimi söyleyebilirim.

Herkese iyi haftalar :)

4 yorum:

  1. Ben de bu gün seni düşünüyordum haha :) dudakların cidden çok güzel, büyük dudaklarda o ışıltılar güzel duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahah ben de senin bloguna bakıyodum az önce hatta ben kimim mimini okudum da blogu açma sebeplerimiz hemen hemen aynıymış resmen :) teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  2. Kissy fit en guzeli bence :) ben gloss degilde renk veren lip balm kullaniyorum, onlar da parliyir ve en azindan ayni zamanda nemlendiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kissy fit çok tatlı evet :) Hangi lip balmları kullanıyosun niveanınkileri mi ?

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...