9 Temmuz 2013 Salı

Benefit - they're Real!




 Piyasa çıktığı günden beri çokca sükse yaratmış hatta zaman zaman stoklarda bulunmadığı için insanların listeye isimlerini yazdırıp sıraya girdiği ve o şekilde edinebildiği Benefit'in bu ünlü rimelini sonunda ben de deneme şansı buldum.

Benefit'in fiyatları ülkemizde malum epeyce pahalı o yüzden tek başına bi rimele 80 lira vermek istemedim , Primping with the stars paletini aldım onun yerine bu rimelde o paletin içinden çıktı ve bendeki deluxe boy yani orjinal boyu değil.


Peki bu rimel övüldüğü kadar iyi miymiş ? Evet gerçekten bayaa iyiymiş :)

Öncellikle bi rimelden ne aradığınıza bağlı olarak değişiyor eğer kirpiklerim hacimli olsun diyorsanız kabul bu rimel hacim verme konusunda en iyisi değil ama tabii kötü de değil ortalamanın üzerinde bi hacim veriyor.Fakat kirpikleri gerçekten çok çok güzel uzatıyor , kıvırıyor ve asla yapıştırmıyor.Çok başarılı bi rimel olduğunu söyleyebilirim.


Uygulama esnasında bazı sıkıntılar yaşanabiliyormuş , yanii çoğu insan uygulama esnasından sıkıntı yaşadığını söylemiş.Fırçası gördüğünüz uzun ve iki farklı bölmeden oluşuyor , uygulama esnasından ise ben şu adımları takip ettim ve en iyi sonucu öyle aldım ;


Fırçanın uzun kısmıyla zik zak şeklinde hareketler yaparak tüm kirpiklerimizi tarıyoruz. (Dikkat edilmesi gereken nokta ; 2 kattan fazla uygulamayın o zaman kirpikleriniz yapışıyor)

Kirpikleri taradıktan sonra ise ucundaki top gibi kısımla kirpiklerin üzerinden tekrar geçiyoruz ve hem daha fazla hacim kazanıyoruz hem de yapışan kirpikler varsa onları ayırıyoruz.



Bonus olarak ise ; alt kirpiklere çok rahat uyglanıyor , gün içinde akma dağılma bozulma vs yapmıyor.
Kötü özellik ; zor çıkıyor ama bioderma'nın sensibiosunu iki pamuk yaprdımıyla 2 dakika gözde bekletirsek hemencecik çıkıyor.

Kısacası benim şu ana kadar kullandığım en iyi rimel bu , bendeki bitince 80 liraya kıyıp orjinal boyunu alacağım sanırım :)




12 yorum:

  1. Ben açıkçası 3 ay sonra attığım için rimellere o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum ama setten çıkması güzel olmuş denemen açısından :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma ya , bunu da kullanmaya kıyamıyorum şimdi :/ 20 liraya maybelline'ın rimelleri varken insan 80 lirayı zor veriyor. Sağ ol canım bu arada :)

      Sil
  2. bende de aynı setten ve rimelden var bir kere denedim daha fena değil gibiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. set çok güzel gerçekten fondöten dışında her şeyi çok beğendim setteki.ben daha önce maybelline , bourjois ve ysl kullandım çok fazla marka denemediğim için de olabilir bilmiyorum ama benim denediklerim arasında en iyisi bu gerçekten umarım sen de seversin :)

      Sil
  3. Bu rimeli çok pahalı buluyorum ama sette denemek en mantıklısı. Çok güzel yazmışsın merak ettiğim ne varsa anlatmışsın. Kafamda bir set var sanırım alacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) bence en güzel set primping with the stars çünkü içinde baz , far bazı (kapatıcı olarak da kullanılıyor ) , allık rimel fondöten ve aydınlatıcı var.sen tabii yine de bi bak ama rimelin orjinal boyunu alacaksın önce muhakkak bi dene gerçekten çok çok güzel bi rimel pişman olmazsın ama fiyatı biraz pahalı olduğu için almadan önce denemekte fayda var :)

      Sil
    2. Orjinal boyunu almam çok sık rimel kullanmıyorum. Bu arada mimlendin;)

      Sil
    3. aa :) hemen yapıcam canım :)

      Sil
  4. Favori rimelim <3 ama çok pahalı, bu yüzden sürekli daha ucuz rimeller deniyorum ama bir türlü tatmin olamıyorum diğerleriyle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden hiç biri bunun yerini tutmaz yani :)

      Sil
  5. Güzel amma cidden çok pahalıymış ya :/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...