18 Şubat 2014 Salı

the Balm Instain Blush in Toile




                                                                Herkese merhaba.

Bugün size the Balm'ın en sevdiğim allıklarından biri olan Toile'den bahsedeceğim. Gratis'in %40'lık indirimine denk geldiğimde bu allığı 17 liraya almıştım , normal fiyatı 27 tl.



Bu allığı uzunca süre aradım ama uğradığım Gratislerin hiç birinde bulamadım , indirim olmadığı zaman denk gelsem de alacaktım.Rengini öyle çok beğendim.


Balm kendi internet sitesinde bu rengi strawberry-çilek olarak tanımlamış , bence içinde pembelik barındıran bir şeftali kendisi.O kadar doğal bir tonu var ki bayılıyorum bu renge , aldığım günden beri elimden düşmedi.Özellikle esmerlerde şahane duruyor , tabii bu beyaz tenlerde kötü durduğu anlamına gelmez.


Şu renge bi dakikalık saygı duruşu rica ediyorum sizden.Yanaklarınız da ne kadar doğal ve sağlıklı bi
duruş sergileyeceğini tahmin ediryosunuzdur sanırım.

Instain serisindeki allıkları zaten ne kadar pigmentli olduğunu duymayan kalmamıştır , tek fırça darbesiyle allığa dokundurup fazlalığı eline alıp o şekilde sürmenizi öneririm.Ben genelde Avon'un açılı allık fırçasını kullanıyorum bu allığı uygularken.



Benim yanağımda çok hafif uygulanmış halini görebilirsiniz , bazı günler bir tık daha fazla sürdüğüm oluyor.Burda biraz no make-up make-up görüntüsü oluşsun istedim.

*Yüzümde Rimmel Wake Me Up / 300 Sand rengindeki fondöten , göz altlarımda Maybelline Fit Me Deep 35 renkli kapatıcı var.


Siz nasıl buldunuz ?

6 yorum:

  1. Hafif uygulayınca ne kadar hoş bir renk. Çok yakışmış canım sana. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) biraz daha fazla uygulayınca da çok güzel oluyor

      Sil
  2. Gerçekten ne kadar harika bir renkmiş o öyle.. Şu Balm'ın indirimlerini bir ben yakalayamıyorum. Yakalasam alacak o kadar çok şey var ki aklımda :)) Bu da onlardan biri oldu kesinlikle.

    Ayrıca çok yakışmış tenine. Ben senden biraz daha esmerim, umarım bana da yakışır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önümüzde 8 mart var bence onu kaçırma :) hafif elle uygulandığında her tene yakışacak bir allık eminim sana da yakışır :)

      Sil
  3. bende senin gibi bugday tenliyim ondan kendime hep seftali allıkları yakıstrıyorum hep pembe allıklardn uzak durmusumdur ama sana yakısmıs :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet soft pembe allıklar çok yakışmıyor bize :( bugday tenliysen bu renk çok yakışacaktır , gratise gidince bi testerdan dene derim ben :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...