14 Şubat 2014 Cuma

EcoTools Fondöten Fırçası

Herkese yeniden merhaba.

Bugün size sevdiğim bir marka olan ecotools'un fondöten fırçasından bahsedeceğim.



Uygun fiyatlı ve sevdiğim bir marka ecotools'un kullandığm hemen hemen her fırçasını sevdim fakat bu fırçayı pek sevdiğim söyleyemeyeceğim.




Beni bu fırçadan soğutan başlıca sebep ,  ne kadar uğraşırsanız uğraşın suratınızda fırça izi bırakıyor. Bu fırçayı kullanarak uygulama yaptıktan sonra muhakkak ellerimle fondöteni tekrar yedirmem gerekiyor. E o zaman ne anladım ben bu işten ? Bana göre iyi özellikleri ise hiç kıl dökmemesi (gerçekten ne kadar yıkadım bu fırçayı bilinmez bir tane kıl bile dökmedi) ve kılların yüzümü tahriş etmemesi oldu. 

Bu yapıdaki fondöten fırçalarını ben çok kullanışlı bulmuyorum.Yüz için çok küçük olduğundan sebep başarılı bir sonuç elde etmek için fondöten sürme işlemi uzadıkça uzuyor. Bir de yine bu yapıdaki fırçalar fondöteni bana göre çok maske gibi uyguluyor.Hangi marka olursa olsun bu tarz bir fırçayı bir daha alacağımı zannetmiyorum.


Bu fırçayı çöpe atıp ziyan etmektense ben göz altlarıma loose powder uygularken kullanıyorum , boyutunun küçüklüğünden dolayı göz altlarıma cuk oturuyor. Kendimce böyle bir yöntem geliştirdim ve memnunum açıkçası.

Benim fırça hakkındaki görüşlerim bunlar , eğer bu fırçayı almak istiyorsanız bence biraz daha düşünün derim size tavsiye edeceğim bir ürün değil.Tabii tercih yine size kalmış :)




6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. ecotoolsun fırçası iyidir diye bunu almıstım ama dedigin gibi yüz için küçük kalıyo, sabahın köründe onunla fondöteni sürmek işkence gibi geliyo bana :/ bende kapatıcı ve aydınlatıcı için sürücem artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontür içinde kullananlar var o şekilde de deneyebilirsin.Bundan sonra fondöten için kullanmayacağımız kesin de zaten :)

      Sil
  3. Bende senin gibi düşünüyorum en kaliteli marka bile olsa bu tarz fondöten fırçaları çok kötü oluyor bence bunların modası geçti işlevini yitirdi üretmeseler kimse neden piyasadan kalktı demez. Bende göz altıma pudra sürmek için ve kendim yaptığım krem allık var onu uygulamak için kullanıyorum çok başarılı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evete bence de daha işlevli olanları var o yüzden üretimden kalksa bile çok koymaz bence :) Bu arada krem allık mı yaptın ya nasıl oldu çok iyiymiş :)

      Sil
    2. bakmak istersen linki http://dygndesign.blogspot.com/2014/02/fardan-krem-allk-yaptm.html
      çok memnunum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...