15 Şubat 2014 Cumartesi

Bitenler ve Dibini Gördüğüm Ürünler


Herkese merhaba.

Bugün sizlere son zamanlarda bitirdiğim ürünleri gösterip haklarında bir kaç cümle edeceğim , bir de yakın zamanda bitecek olan yani dibini gördüğüm ürünlerden bahsecedeğim.




1)Superdrug Mud Therapy Raspberry Çamur Makesi ; Siz de benim gibi berry kokularını seviyorsanız sırf kokusu için bile bu maskeyi almak isteyeceksiniz.Benim genel olarak sevdiğim bir üründü fakat içerik konusunda çok temiz olmadığı için tekrar alacağımı sanmıyorum , farklı maskeler denemek istiyorum.Detaylı yazısı için tık tık

2)NARS Eye Make-up Remover ; Kendisine bayılıyorum zaten ama uygun olmayan fiyatından ötürü bir daha alacağımı sanmıyorum.Çok daha uygun fiyatlı mudavimlerini arıyorum şu sıralar.Detaylı yazısı için tık tık

3)Avon Advance Techniques Moroccan Argan Yağlı Saç Kremi ; Avon'un bu serisinin şampuanına , kremine ve saç serumuna tek kelimeyle bayılıyorum ! Hem kokuları hem de saçları yumuşacık yapmaları olsun benim favorilerimden. Biter bitmez hemen yenisinin siparişini verdim , yenisi gelir gelmez hakkında detaylı bir yazı yazacağım. Zor açılan saçlarınız varsa ve argan yağını seviyorsanız bence bu serinin kreminden ve serumundan sipariş verin derim.

4)Avon Blackberries & Vanilla Duş Jeli / Köpüğü ; 1000 ml'lik devasa boyutuyla artık el sabunu olarak bile kullanıp bitirdim bu ürünü.Fakat kokusunun blackberryle uzaktan yakından alakası yok , reçel gibi kokuyor resmen.Avon'un bu ürünleri sık sık indirime giriyor ve çok uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz o yüzden ben farklı kokularını alıp denemek istiyorum.Kısacası kokusu hariç sevdiğim bir üründü.


5)Johnson's Vazelin ; kuru topukların , direseklerin ve dudakların kurtarıcısı , bittikçe tekrar tekrar alacağım bir ürün.

6)Bioderma Sensibio H20  ; hakkında artık söylenecek bir şey kalmadı.Biter bitmez yenisi açıldı bile.

7)Johnson's Baby Şampuan ; fırçalarımı artık bununla yıkıyorum , gayet memnunum hem yumuşacık yapıyor hem de çok güzel temizliyor.Bittikçe yenisi alınacak bir ürün.

8)Colgate Plax Sensitive ; bu ürünleri diş etlerimi yaktığı için kullanmayı pek sevmiyorum.O yüzden yenisini almayacağım.



9)Blistex Lip Brilliance ; ben bu ürünü iki sene önce almıştım hala var mı hiç dikkat etmedim.Çok hafif ışıltı veren ve mükemmel kokan bi üründü , nemlendirmesi orta derecede.Elimdeki lip balmlar biterse belki tekrar alabilirim.

10) Blistex Lip Splash ; hem dudağa ılsak bir görünüm veriyor hem de ortasındaki metal topçuk sayesinde sürerken dudaklarınız serinliyor ki bu his şahane bence! Eğer tekrar görürsem kesinlikle alacağım bir ürün.

11) Vaseline Lip Therapy ; daha çok lip butter gibi bir yapısı var , nemlendirmesini çok başarılı buluyorum kış aylarına çok uygun. Ama bence balmi ler vaseline den bir tık daha başarılı.


12)Benefit Fake Up Tester ; her birinden üç kullanımlık ürün çıktı , elimde 4 adet daha var o testerları da bitirince detaylı bir yazı gelecek.


Benim bitirdiğim ürünler bunlar , iki adet de dibini gördüğüm renkli kozmetik var ki bir tanesinin bitmesini hiç ama hiç istemiyorum.


1) Clinique 101 Aglow Blush ; abartmıyorum 4 sene önce aldım bu allığı , o zamanlar tek allığım bu olduğu için artık dibini görmeyi geçtim içersinde çok az bir ürün kaldı.Şu aralar çok sık kullanmadığım için ne zaman biter bilmiyorum.Bitmeden bunun da detaylı bi yazısını yazacağım.Kısaca bahsetmem gerekirse kalıcılık ve pigmantasyon açısından gayet başarılı.



2) Mac Matte Lipstcik / Diva ; işte benim imza rujum , bordonun en güzel hali Diva.Yaklaşık 7 aydır benimle ve yaz kış dinlemeden sürekli kullanıyorum.Bana en çok yakışan ruj bu daha iyisi de yok benim için.Biter bitmez (lütfen bitme :( ) hemen yenisini alacağım.Çok uzun detaylı bir yazı yazacağım hakkında zaten :)

14 yorum:

  1. Ooo baya ürün bitmiş yenilerine yer açıldııı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yesss :)) ama ben 8 mart indirimini bekliycem hücum etmek için :))

      Sil
  2. Blistex Lip Splash'i ilk defa görüyorum :) Blistex'in lip balmlarına bayılıyorum umarım bulup alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok şahane bi ürün umarım hala satıyorlardır görürsen al bence :)

      Sil
  3. oooo ne guzel birsuru sey bitmiş. Bu arada Watsons'ın Mud Therapy maske serisi galiba kalkıyor. En son indirim sepetinde gormustum cunku :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatladım valla bitirince bunları :)) Aslında güzel bi üründü ben severek kullandım ama bu seriyi kaldırıp daha temiz içerikli bi seri getirirlerse daha da süper olur

      Sil
  4. Fake upları çok merak ediyorum:)) spoiler yok mu detaylı bir yazıdan önce.benefit manyağıyım ben :))) çok severim. Yazılarım da var benefitle ilgili çokça :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben 6 kez kullandım testerını şöyle söyleyeyim , nemlendirmesi çok yoğun o açıdan çok başarılı buldum.Kapatıcılığı ise orta derecede ama bence şöyle bir sıkıntısı var o da sabitlenmemesi.Çok kalıcı ama ben mesela makyajımı yaptıktan 3 4 saat sonra göz altıma dokunduğumda elime concealer geldi belki çok yoğun sürdüğümden midir nedir sabitlenme sıkıntısı olduğunu düşünüyorum biraz.O yüzden biraz daha kullanıp öyle yorumlasam daha iyi olacak :)

      Sil
  5. ohhh, kendiminkiler bitmiş kadar sevindim. sıra yenilerde. vicdan azabı olmadan alışveriş yapma zamanı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe teşekkür ederim :) evet artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilicem :))

      Sil
  6. nars goz makyaj temizleyicisinin diger bir fan ı da benim!
    ben de uygun fıyatlı olmamasından oturu bir daha almadım ve muadil olarak sephora nın cift fazlı goz makyajı temizleyicisini buldum. sana da yazmak istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten müthiş bir ürün ama çok pahalı ya.çok teşekkür ederim bu arada tavsiyen için elimde şimdi yves rocher var o biter bitmez bakacağım sephoranınkine :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...