25 Nisan 2013 Perşembe

Yıpranmış Saçlar için Bakım Kürü

Mart ayında tanıttığım bir saç maskesi sonucunda sizlerden yıpranmış saçlara iyi gelecek maske önerileri sormuştum , hepinize burdan teşekkür ediyorum bir çok kişi yardım etti sağolsun :)



İlk olarak Sema'nın önerdiği kürü bir ay boyunca denedim ve gerçekten çok işe yaradığını gördüm !

Tekrar hatırlatmakta fayda var , saçlarım çok fazla işlem gördüğü için epeyce yıpranmış vaziyette ve uzamalarını istediğim için de kestirmiyorum.Siz de aynı dertten müzdaripseniz şu üç küçük tüp size çok iyi gelecektir :)


Bepanthen , Evigen ve Bemiks ampülleri eczanelerden satın alabilirsiniz , her birinin içinden 5 adet ampül çıkıyor.Birim fiyatlarını hatırlamıyorum ama üçüne toplam 12 lira verdim.

Gelelim nasıl uygulandığına ; 




Ben de aynen bu şekilde uyguladım , cuma akşamından üç tüpü birbirine karıştırıp saçlarıma yedirdim cumartesi sabahı ise yıkadım.Gerçekten saçınızın parladığını ve yumuşadığını hissediyorsunuz.Düzenli kullanımda ise o eski süpürge saçtan eser kalmıyor.Saçların hızlı uzaması konusunda ise o biraz bünyeden bünyeye değişen bir durum , benim saçlarm çok yavaş uzar mesela ama bu kürü uyguladığım süre boyunca daha hızlı uzadıklarını farkettim.5 hafta boyunca düzenli olarak uyguladım şimdiyse iki haftada bir uyguluyorum düzenli olarak.Bu kür benim artık vazgeçilmezim haline geldi diyebilirim :)
İsterseniz bu üç ampülün içine badem yağı veya zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.

Siz de aynı dertten müzdaripseniz bu kürü muhakka deneyin derim :)



16 yorum:

  1. Ben de kestirdim kısacık yaptı kuaför :( Uzaması için elimden geleni yapıyorum. Kürün işe yaradığını görmek harika gerçeken. Senin adına çok sevindim canım... =))

    YanıtlaSil
  2. Bende bu kürü uuyguluyorum bir kaç aydır. :) ben içine sinameki de koyuyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :)
    Benim saçlarım da düzleştiriciden dolayı yıprandı.Saçlarım hiç uzamıyor diyebilirim.Bu yöntemi denemek istiyorum.Uzayınca da saçlarımı kestireceğim,sırf yıpranmış yerleri gitsin diye :) Bu yöntemle,senin saçların 5 hafta boyunca kaç cm uzadı?Cevap verirsen,çok mutlu olurum.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pardon bayaa bir geç gördüm sorunu , inan bilmiyorum kaç cm uzadı ama normalde uzadığının 1,5 katı kadar daha fazla uzadığını söyleyebilirim :)

      Sil
  4. Merhaba ben evigeni genelde lekelerim için kullanıyordum :) haftasonu gelsin bu karışımı denicem çok teşekkürler:)
    Bana da beklerim taptaze bir blogum var:)
    http://oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ben bu kürü dün senin blogunda görüp denedim, içine zeytinyağı ve kendi kullandığım saç yağını ekleyerek. Saçlarımı yumuşacık yaptı ve benim tel tel kabaran saçlarımı sakinleştirdi. Sadece bi denemede hemde!

    Tavsiye için çok teşekkürler!:))

    dramakeupqueen.blospot.com

    YanıtlaSil
  6. En kısa zamanda deneyeceğim, çok güzel bir yazı olmuş!

    YanıtlaSil
  7. Benmde sorunum.ayni hic uzamiyo saclarm. Eczaneye derdimi anlattim. Bana bi sise karism.hazirladilar ama.yinede uzamiyor. :(

    YanıtlaSil
  8. Yardimci olun nolur

    YanıtlaSil
  9. Ben de simdi aldim eczaneden aksam deniycem ben de toplam 12 lira verdim umarim ise yarar yaptiktan sonra yazarim

    YanıtlaSil
  10. Yalniz bu cok az kokten uca butun saciniza yetiyor mu

    YanıtlaSil
  11. benim saclarımda yoluk yoluk sindi bebeklerin sacına benziyo bu kür bana yararamı denemedigim sey kalmadı carem bi çözüm bulun kızlar lüüütttfeeennn

    YanıtlaSil
  12. canım ya benim durum kötü ya içine baska seyler de koymam gerekmi yoksa sadece bu yetermi acil cvp

    YanıtlaSil
  13. ben kendi sacımı kendim kestim uzamıyo cok igrenc taranmamıs gibi duruyo işe yararmı

    YanıtlaSil
  14. Saç bakımı üzerine yazınızda verdiğiniz faydalı bilgiler için çok teşekkürler. Saçlarımız, boyalı da olsa boyasız da olsa mutlaka bakıma ihtiyaç duyuyor. Özellikle boyalı saçlar, ekstra bakıma ihtiyaç duyuyor. Çünkü saç zamanla boyandıkça, nemini ve canlılığını kaybedebiliyor. Bununla beraber; yıkamaya, kullanılan bakım ürünlerine, güneşe vb. etkenlere de bağlı olarak saçımızdaki boya, zamanla canlılığını yitirebiliyor. Bu konu üzerine tavsiyelerimi paylaştığım yazımı okumanız için sizinle de paylaşmayı isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/boyali-saclar-icin-bakim-onerileri/
    Keyifli okumalar dilerim.
    Sevgi ve saygılarımla…

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...