22 Haziran 2013 Cumartesi

Makyaj Temizleme Rutini

Makyaj yapmak kadar önemli olan bir şey daha varsa o da gece yatmadan muhakkak makyajımızı temizlemektir. 2 yıldır makyajımı temizlemek için sürekli farklı yöntemler denedim ama en son şimdi sizlere bahsedeceğim bu üç üründe karar kıldım , çünkü hem ekonomikler hem de denediklerim arasında en iyileri bunlar.



1)Cala makyaj temizleme mendilleri


Bu mendillerden kaç paket bitirdim hatırlamıyorum , size de sıkça bahsettim zaten bunlardan her gratis indiriminde 4 5 adet stokluyorum :) Makyajımı temizlememin ilk aşaması olarak bu mendilleri kullanıyorum , eve geldiğimde yüzümü yıkamdan önce güzelce yüzümü bu mendillerle siliyorum.Bazen rimel ve eyelinerı çıkarmakta zorluk çıkarabiliyor ama onun dışında ten makyajımı güzelce temizliyor.

İkinci aşama ise hemen hemen herkesin bayılarak kullandığı mucizevi ürün ;

2)Bioderma Sensibio H2O


Aslında bu ürün hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok , su gibi yapısıyla makyaja dair ne var ne yok atıyor suratınızdan.Kesinlikle favorim.Göz makyajımı temizlemek için Benri'nin disk pamuklarını kullanıyorum, gözünüze hafifçe bastırıp 1 dakika kadar bekletince en güçlü rimmeleri , göz kalemlerini vs hepsini çıkarıyor.Yüzüm içinse Benri nin kare pamuklarını kullanıyorum.Herkese tavsiye ederim kullanmayan 
denemeyen varsa muhakkak koşsun alsın.

3)Johnson's baby şampuan


Üçüncü aşama son bir haftadır hayatıma girdi diyebilirim , bir çok blog sahibinin göz makyajını temizlerken Dalin'in bebek şampuanını kullandığını gördüm ve ben de merakımdan gidip bebek şampuanı aldım.Çok yoğun göz makyajı yaptığım günlerde 1. ve 2. aşamayı tamamladıktan sonra bebek şampuanı ile gözlerimi yıkıyorum o zaman inanın ter temiz oluyor.Hafif göz makyajı yaptıysam eğer pek kullanmıyorum açıkçası :)

Siz makyajınızı hangi ürünleri kullanarak temizliyorsunuz ?






11 yorum:

  1. Su biododermayi hic kullaadim ama listeye ekledim en kisa zamanda alicam :)

    YanıtlaSil
  2. Bioderma alma vakti geldi :)

    YanıtlaSil
  3. Önce sephora temizleme köpüğü sonra da emin olmak için bioderma ile temizliyorum. Göz makyajımı da yves rocherın göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum:) beklerim bana da;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora temizleme köpüğünü çok merak ediyorm ben de :)

      Sil
  4. Biodermayı bende yavaştan düşünmeye başlamadım desem yalan olcak,eczanelerde dahamı pahalı satılıyor yoksa heryerde aynımı bu temizleme dehasının fiyatı (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben iki tanesini 59 liraya almıştım , genel de tüm eczanelerde oluyor bi alana bi bedava kampanyası.Tabii internette daha ucuza satılıyo olabilir o konuda çok emin değilim. Kesinlikle almanı tavsiye ederim ama :)

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. makyaj temizleme mendillerini merak ettim bir ara alip denemeliyim :) Bebek sampuanını cok duydum Dalin var evde kucuk oglumdan bir denemeli, cildim hassas ama bir denemeden de bir sey olmaz :) bu arada bloguma beklerim :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her markanın makyaj temizleme mendilini denemdim (nivea hariç) ve aralarında en iyisi bu diyebilirim rahatlıkla :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...