5 Nisan 2013 Cuma

Yves Rocher seboSpecific Ultra Mat Nemlendirici + Tonik

Sonunda bu hafta da bitti ve nihayet haftanın en güzel günü cuma geldi :)

Bugünün konukları Yves Rocher dan 2 hafta kadar önce %30 luk indirimden yararlanarak aldığım seboSpecific ürünleri.



 Bu iki ürünü yakşalık 13 gündür sabah akşam hiç aksatmadan kullandım , sıra geldi size anlatmaya.

Öncellikle zaten tasarımlarını çok beğendim ikisi de çok şık duruyor.
Kullandığım ilk günden beri aşırı sevdiğim tonikten başlayalım ;

İlk başta kokusu çok garip gelmişti fakat daha sonra çok sevdim , ferah ferah kokuyor.Doğa gibi kokuyor diyeceğim en iyi tanımlama o şekilde olur.Neyse efendim benim en sevdiğim özelliği ise cildi çok güzel temizlemesi oldu.Ciltte makyaja ve yağ fazlasına dair hiç bir şey bırakmıyor.Bu losyonu/toniği sürdüğümde cildimin resmen nesef aldığını ve ferahladığını hissediyorum.Kullandığınız zaman ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.Çok çok güzel gerçekten ! Ne bir parlama ne de sivilcelenme yaptı.Şunu da belirtmekte fayda var benim cildim zaten çok fazla sivilceye meyilli değildir.


Kötü özellikleri ise şişenin ağzının geniş olması , bazen elimin ayarını tutturamayıp fazla ürün döküyorum pamuğa.Çok bereketli bir ürün değil , iki haftadır kullanıyorum ama nerdeyse bitti bitecek maksimum bi hafta daha götürür bu beni.


Gelelim ikinci ürünümüz olan Ultra Mat Nemlendiriciye.Bunu tonik kadar çok sevemedim açıkçası.Gün boyunca parlama yapmayacağını vaadediyor fakat ne yazıkki yapıyor.Kremi kullandığım süre boyunca ayrı ayrı bb krem , fondöten ve pudra kullandım bazen de hiç bir şey sürmedim ama hepsinde 6 7 saat kadar sonra alın bölgemde parlamalar başladı.Gün boyu parlama yapmayan bir durumla maalesefki karşılaşamadım.Bu benim alın bölgemin fazla yağlı olmasından da kaynaklanabilir , daha az yağlı bir cildiniz varsa sizde daha iyi sonuçlar verebilir.


Kremin de ferah ama çok hafif ilaçlı gibi bir kokusu var.İlk başta sürdüğünüzde suratınızı çok hafif geriyor , hemen yumuşacık yapmıyor.Bi kaç dakika sonra cildinizin yumuşadığını ve kremin emildiğini hissediyorsunuz.

Ne çok konuşmuşum yahu ! Genel olarak toniğe bayıldım ve en yakın indirimde stoklamayı düşünüyorum.Kremi ise bitene kadar kullanırım ama Olay'in Nemlendirici Jel'i gibi bir güzellik varken onu bir daha alır mıyım ? Almam.

Siz bu seriyi kullandınız mı ?

Herkese iyi haftasonları :)

6 yorum:

  1. evet toniği kullanmadım ama sebo specificden çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toniği tavsiye ederim çok güzel gerçekten. Bir de peelingi varmış sanırım ben onu da denemek istiyorum

      Sil
  2. Bende bu seriyi merak ediyordum iyi oldu paylastığın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toniği denemeni tavsiye ederim , çok fazla yeğlı değilse cildin yani karmadan biraz daha halliceyse kremi de bi dene veya testerını iste bence :)

      Sil
  3. bende şu an bunu kullanıyorum.. ama ara sırada.. ve hiç bitecek gibi durmuyor :) ben nemlendirmesini ve çabucak emilmesini seviyorum ama krem tam bir maydonoz ve çim gibi kokuyorr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krem bitecek gibi değil ama tonigi sabah aksam kullandigim için bolca bitme üzere

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...