25 Nisan 2013 Perşembe

NYC Turbo Dry Top Coat Oje Kurutucu

Bu tip yardımcı ürünler her zaman bi yerlere geç kalan ve sürekli acelesi olan biz kadınlar için gerçekten hayat kurtarıcı nitelikte.


 Şimdi işin yoksa bu ojenin kuruması için 5 saat bekle mantığıyla hareket ettiğim için çoğu zaman oje sürmüyodum , ya da sürdüğüm ve bozulmuş olan ojenin ucuna yama yapıyodum (ama siz bunu yapmayın tabii gerçekten hoş olmuyor :D ).



Bu oje kurutucuyu alışveriş yazımda da belirttiğim gibi sevgili Başak'ın blogundan gördüm ve 3,5 tl gibi bi fiyata görünce hemen kendime bir adet edindim.

Bu kadar mükemmel bi performansı olduğunu düşünmüyodum gerçekten! Ojeyi o kadar kısa sürede kuruttuki ben bile  inanamadım sonuca !

Benim bu ürünü nasıl kullandığıma gelirsek ; ilk olarak tüm parmaklarıma oje sürme işlemini bitirdikten sonra ilk oje sürdüğüm tırnaktan başlayarak tüm tırnaklarıma uyguluyorum ve abartısız 1 dakika içinde oje kurumuş oluyor.Tek kelimeyle bayıldım ! Daha önce Flormar ve essence'in oje kurutucularını denemiştim onlardan on bin kat daha iyi.Ojeye güzel bir parlaklık katması da cabası.


Ojeyi koruyor mu kaç güne kadar dayanıyor gibi soru işaretleti oluştuysa kafanızda eğer çok fazla koruyucu bi özelliği olduğunu söyleyemeyeceğim.Ben maksimum 2 gün kadar tırnaklarımda tutuyorum ,iki gün dayanıyor ama üçüncü gün bozulmalar başlıyor hafiften.

(Tırnaklarda Kalyon 219 + NYC ikinci gün.Manikürüm gelmiş bu arada evet )

Bir çok blogda meşhur top coat 'Seche Vite' ye benzetilmiş bu ürün , seche vite kullanmadığım için bilemiycem ama Seche Vite 25 tl iken bu ürün 3,5 tl o yüzden NYC Top Coat kesinlikle daha mantıklı bir seçim olur.

Bu arada ; şu an NYC Ojeler Watsonslarda 3 al 2 öde kampanyası dahilinde satılıyor bence hemen gidip alın hatta yedekleyin derim :)


11 yorum:

  1. Bu kadar yazısı yazıldı artık senin yazınla da almaya gidiyorum. Umuyorum ki 2kat sürülen veya yoğun yapılı ojelerde de faydalıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki kat sürüyorum ben genelde , kurutma hızı gayet başarılı al bence :)

      Sil
  2. Bu tam bir oje kurutucu, ama ojenin dayanıklılığını değiştirmiyor. Benim için en önemlisi kurutma hızı olduğundan, Seche Vite'i dayanıklılık açısından tek geçsem de, 25 TL yerine 10 tane bundan alırım, daha iyi diyorum :)))

    Fotolar nefis bu arada, eline sağlık! Güle güle kullan, sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ! Seche Vite denemedim ama yani bu kadar kısa sürede kurutması bana yeter de artar bile :) Teşekkür ederim bu aradaa :))

      Sil
  3. ben de alacaktım bunu da unutuyorum hep bir gittiğimde alacağım mutlaka..

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Essence koruyucusunuda övüyorlardi baya bloglarda gördüm nyc aldığımdan beri,acaba ondan mı! alsaydım dediğim oldu katman sağlıyormuş çiziklere karşı koruyormuş falan,neticede nyc aldım ve tabi senin sayende:)hatta birazdan deniyeceğim umarım essenceden iyidirde gidip onuda denemek için almak zorunda kalmam ...)

    YanıtlaSil
  6. Yazinin basini okudugumda kendimi gorur gibi oldum :-) bende sirf kuruma - silme derdinden dolayi oje surmuyorum ucu bozulursada yama yapiyorum hemencik o yuzden bu top coat alinacaklar listesine kesinlikle eklendi :-)

    Bloguma gelirsen cok mutlu olurum bayan kozmetik /
    http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/ :-)

    YanıtlaSil
  7. Vaay demek flormar oje kurutucudan vs. daha iyi:) Yararlı bir bilgi daha:) Blogunu sevdim♥ Oje kurutucum yeni biti:) Denerim ki ben bunu*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benim denediğim en iyi oje kurutucu muhakkak al derim.Teşekkür ederim bu arada :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...