19 Nisan 2013 Cuma

Neler Aldım?

Son iki haftadır ne zaman dışarı çıksam eve elim dolu dönüyorum , bi kaç parça kozmetik almadan rahat edemiyorum çok fena :) En son dün toplu bir alışveriş yaptım ve kozmetik alışverişi maceralarıma bi süreliğine son verdim.
Bakalım neler almışım ?

İki hafta kadar önce Cevahir Watsonsdan aldıklarım ;



    NYC Oje kurutucuyu sevgili Başak'ın blogundan okuyup almaya          karar verdim bu sabah denedim ve gerçekten mükemmelmiş !      Diğer mavi renkli ise tırnak güçlendirici (3-4 tl).

Bourjois Volumizer'ı şu yazımda anlatmıştım tık tık.

Bi kaç oje ve artık almassam içimin rahat etmeyeceği burt's bees nar özlü lip balm(13tl) ile Watsons alışverişimi tamamladım.

Rossman'a dün uğradım ;


Sevgili Makyaj Tutkusunun bolca kullandığı Natural Lip Pencili çok merak ettiğim için ben de aynı şekilde göz kalemi olarak kullanmak için aldım(3,49tl).BB kremlere olan takıntımdan ötürü bir adet Rival de Loop bb krem edindim kendime (9,90tl).Far bazı , kalem far ve makyaj temizleme mendili olmak üzere bir kaç ıvır zıvır da aldım.Fiyatlar sırasıyla : 6,95 - 3,49 -4,95.



Alterra portakallı&vanilyalı duş jelinin kokusuyla annemin yaptığı portakallı kek bibebir aynı koktuğu için mağazada 'aeaeaaa annemin keki gibi kokuyo' nağraları atarak bu duş jelini de 5,90 tl'ye aldım.

Üsküdar Rossmanda hala essence twilight ojeleri bulunuyor , benim aldığım 04 Edward's Love 2,99.

Gratis :
Ecotools fırça seti yanılmıyorsam 36 tl.


Essence 3D far 04 irresistible caramel cream(9-10tl), essence oz koleksiyonu 04 Winged Wonder oje ve neutrogena'nın yeni serisinin toniği(9,90tl).


Gelelim benim en sevdiğim kısım olan Sephora alışverişime ;



Benefit ürünlerini uzunca süredir denemek istiyordum , böyle set halinde almak daha mantıklı geldi ve ben de en çok işime yarayacağını düşündüğüm 'Primping with the Stars' setini yanlış hatırlamıyorsam 100tl'ye aldım.1 hafta önce aldım nerdeyse sürekli bu seti kullanıyorum o kadar beğendim!


En son olarak da bu minik pembe kabuki fırçayı aldım kendime.Pembe olmasından dolayı beni çok çekiyodu zaten bayaadır :) Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 30-35 tl arası bi şeydi.


Herkese bol alışverişli ve keyifli haftasonları diliyorum:)

19 yorum:

  1. Şu NYC kurutucuyu alan çoğu kişi memnun ve çoğu da beni anıyor ya, çook mutlu oluyorum :) Güle güle kullan!

    Cranberry Zest bende de var, çok sevdiğim bir oje!

    RdL BB krem yorumunu çok merak ediyorum!!!

    Hepsini güle güle kullan, sevgiler :) Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :))
      RdL BB kremi kullanıcam bu haftasonu , haftaiçi de yazısını yazıcam :)
      NYC Oje kuturucu mükemmelmiş gerçekten ! İyi ki yazmışsın o yazıyı :)

      Sil
  2. Oje kurutucu gerçekten çok güzel, hem parlatıyor hem de ojenin ömrünü uzatıyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) evet ben de bayıldım kendisine :)

      Sil
  3. Ne kadar çok şey almışsın, güle güle kullan.. NYC ojelere ben de yarın bakacağım, tırnak güçlendiriciye çok ihtiyacım var bu aralar. Umarım iyidir.

    Mini kabuki fırçanın renklerine bittim burada iyi ki Sephora yok :)) Ama keşke olsaydı da diyorum bu arada :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) ben 2 3 gündür kullanıyorum NYC'nin tırnak güçlendiricisini , şimdilik iyi gibi gidiyor bakalım uzun vadede nasıl olacak ama oje kurutucuyu muhakka tavsiye ederim ! Kabukinin rengi çok çok tatlı yaa insan dayanamıyor :)

      Sil
  4. Heey maşallah canım mis gibi alışveriş yapmıssın rahatladınmı bir ferahlama geldimi bari:))Ben hem rahatlıyorum hemde elimdeki para bitti diye üzülenlerdenim fazla miktar geçmiyor elime çünkü para manasında :-P
    Nyc oje kurutucudan bende almayı düşünüyorum denk gelseydi alırdım ama göremedim gidişimde fiyatıda uygunmuş ne kadar sürede kurutuyor hemenmi sıkıyorsun uyguluyorsun ojeyi sürdükten sonra?Bide Ecotools'un concealer ve dudaklar için olan fırçası varmı varsa ismi nedir sadece iki tane alıcamda?Birdee benefitin içindekilerinin ne olduklarını ne işe yaradıklarını ve kaç Ml olduklarını yazabilirmisin?Amma soru sordum pehh,umarım kusura bakmassın artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben daha yeni part time işe başladım diye bi şeyler kaptım ama uzunca bi müddet almam bi şey :)
      Ayrıca ne kusura bakması hemen seve seve cevaplıyorum ;
      Nyc oje kurutucu sprey şeklinde değil fırçalı ojeyi sürdükten 1 , 1 buçuk dakika sonra sürüyorum hemen kurutuyor parlatıyor.
      Ecotools setinin içinde concealer fırçası var koyduğum fotoğrafda soldan ikinci olan.Yine fotoğrafda soldan dördüncü olan minik fırça da detailer/lip brush olarak geçiyor sorduğun ikisi de var yani sette :)

      Şimdi gelelim benefit setine , 3.5 gramlık 'some kind a gorgeous' fondöten var şu plak şeklinde olan , 6 Mlik 'stay dont stray' far bazı var aynı zamanda kapatıcı olarak da kullanılabiliyor.12 Mlik 'POREfessional' var gözenek küçültücü makyaj bazı ki ben çok seviyorum mükemmel bi şey :) 3g'lik 'theyre real' rimel var sanırım orjinal boyun yarım boyu tam emin değilim bu rimel de aşırı güzel.
      4m'lik benetint var dudaklar ve yanak için kullanılıyor. En son olarak da 7.5 ml'lik 'girls meet pearls' isimli aydınlatıcı baz var :)

      Hepsinin tek tek detaylı yazısını yazacağım zaten başka aklına takılan bi şey olursa sorabilirsin :)

      Sil
    2. (((:İndirim bitmeden pahalanmadan almalıyım öyleyse şu kurutucuyu kalyonun iğrenç kurutucu spreyinden sonra iyi gelecektir.Sadece ikisini alacağım canım hani bahsi açılmıştıda yorum yapmıştımya fırçalarını temizleme yazında;''fazla fırçam yoktur demiştim,ciDDen sevmiyorum ben helede fondöten bb kremi fırçayla sürmek eziyet gibi geliyor:)Tek tek satıldığını gördünmü yada biliyormusn?? canım eğer istediğim 2 fırçacığın tekli satımları varsa çok mutlu olabilirim(:
      4m'lik benetint renklendirici olsa gerek yanak dudak için dediğine göre rengide vişne çürüğü gibi buradan böyle tahmin ettim renginide.Bu set çok güzel ya mantıklıda minik minik olması biteceğini bile bile kullanmak zevkli olsa gerek,bende şuan çalışmıyorum sen gibi işe girersem almak istiyorum hayırlısıylaa şimdi alamadığım için üzülüyorum üüüü:/İnş bütün sephoralarda vardır çünkü netten alışverişi yapmayan ve sevmeyenlerdenim.Az çok tahmin ediyordum içindekileri ama çok çoook iyiymiş bee!!gözenek sorunu bendede var merak ettim onu ve yazacağın yazıyı şimdiden.Tekrardan güle güle kullan bitir aldıklarını özelliklee benefitciğee iyi bak timamıı üüüüüüüü :'(((

      Sil
    3. kurutucuyu al muhakka fiyatı pahalanmdan :) ecotools fırçaları tek tek satılıyor ama yanlış hatırlamıyorsam tanesi 10 12 lira bi şeydi o yüzden iki tane fırça alacaksan üzerine 10 lira daha koyup 6 fırçaya sahip olmak daha mantıklı sanki :) bi de detailer brush tek satılıyor mu ondan çok emin değilim :/
      benetint inanılmaz güzel ve kalıcı bi pembelik veriyo çok çok hoş yani tam boyu 70 80 civarı olduğu için böyle set içinde almak çok daha hesaplı oluyo.tüm sephoralarda vardır muhtemelen zaten bu set :) gözenek küçültücünün yazısını yarın yazacağım hemen çok hevesliyim onu anlatmaya zaten :)teşekkür ederim bu arada canım :))

      Sil
    4. =))Yarın hayırlısıyla kızılaydaki izmir caddesine gidip alıcam canım kurutucuyu çok ihtiyaç var şu aralar,aciliyet çanları çalıyor bende((:
      Öyle diyorsunda ben kendimi bildiğim için ve kullanmıyacağım için yazık olmasın 10 liracığıma onada pastel allık alırım ne dersin oda 10TL işte(:Ama dersen ki bana başka XX markanın concealerı ve dudak fırçasını al hemde ecotoolsdan daha ucuz!hemen onada bakarım yanına gidip usulca yaklaşıp uygunsa ve kaliteliyse onu alıveririm.

      Sil
    5. bence ecotools güzel canım ama real techniquesler de çok iyiymiş ama anca onu internetten sipariş etmek lazım ama bende de kredi kartı olmadığı için alamadım :// ecotools başarılı canım onları almanı tavsiye edebilirim :)

      Sil
    6. Evet duydum gördüm onlarıda,net alışverişi iyi değil ben tavsiye etmiyorum kimseye:/Bunlarıda renkli yapsalardı ya daha güzel olurdu 2 tane alıp 20TL vermem daha hayırlı olcak 36TL'çok canım şuan için onun yerine şuraya bir bakarmısın yaa bayıldım fırçaların güzelliğine bak,özellikle renkleri harika ucuz olsada allık fırçası gibi kullanıcağım fırçaları alsam bu markadan!(((:
      http://www.ojemrujumrimelim.com/bdellium-tools-green-bambu-mineral-5-parca-firca-seti/

      Sil
    7. Öyle yap canım iki tane al çünkü fırçalar gerçekten güzel ben kullandıkça memnun kalıyorum :) Yeşil benim en sevdiğim renk zaten o fırçalara tek kelimeyle bayılıyorum ! Ama kedinin ciğere baktığı gibi bakabiliyorum anca canım naparsın :)

      Sil
    8. Bugün baktım birkaç yere allık fırçasını gördüm sadece 15 TL'ye diğerleri yoktu:'(önüme gelir inş.migrosda yada gratisde vardır umarım :/Aayy canımm deme öyle naparsın işte alamayınca alamıyoruz:/bende severim yeşilleri gözlerimle uyum sağlarlar ama bu yeşiller biraz açık cart renkte benim gözler daha bir yosun yeşiline kaçıyor:))canlı renkleri oldukları için seviyorum ben alırsam set olarak bunu alırım zaten başkada almaya gerek yok diye düşünüyorum bir tane set yeter ama biraz çalışıp para kazanmam lazım veya ceyiz düğün alışverişinde hangisi kısmet olursa :P

      Sil
  5. benefitin o setine bende sahibim. far bazı 2,5 aydır benimle maşşallah hala bitmedi küçük oluğuna bakma umarım seversın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa cidden mi ? ben de hemen biticek diye çok korkuyodum ay iyi bereketli olmasına çok sevindim :) ayrıca sevdim ben de çok işe yarıyo

      Sil
  6. seni çok iyi anlıyorum.baharla beraber bana da bir alışveriş deliliği geldi.kullandıklarından bende bourjois volumizer rimelden aldım geçen hafta.tek kelimeyle bayıldım.daha önce dior'un rimelini bitirmiştim ama bu ondan da başarılı çıktı.tüm aldıklarını güzel günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiim aynen bahar geldi sürekli bi alışveriş yapasım var :) rimel cidden çok başarılı ya hem de fiyatına göre mükemmel bi performansı var

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...