3 Nisan 2013 Çarşamba

Küçük Alışveriş + Tavsiye

Herkese Merhabalar ! Aslında bu gün concealer yazısı yazacaktım fakat makinemi yanıma almadığım için fotoğraflar pek düzgün çıkmadı ben de o yüzden bu alışveriş yazısını yayınlamak istedim :)

Annem her Migrosa gittiğinde kadına musallat oluyorum.Yarım saatte yapacağı alışverişi rahat bir bir buçuk saate uzatıyorum.Ben de var öyle bir süper market hastalığı.Sabahtan bırakın akşama kadar o yumuşatıcı senin bu salam benim efendim şu pasta bu şampuan deliler gibi sıkılmadan bakınır dururum.
Benim denemek istediğim iki tane ürün vardı onları kapıverdim.

İlki Neutrogena'nın yeni çıkardığı serisinden 3'ü 1 arada temizleyici jel.
Ürünün iddiası büyük , siyah noktaların 7 gün içersinde kaybolmasına yardımcı oluyormuş.Şunu da eklemişler '7 gün kullandıktan sonra kullanıcıların 100%ünde gözle görülür farklılığın olduğuu klinik olarak kanıtlanmıştır'. Bakalım bu günden itibaren 1 hafta kadar aksatmadan kullanıp göreceğim gerçekten işe yarıyor mu.Eğer gerçekten azaltıyorsa favori ürünlerimden biri olabilir.Fiyatı 9 lira.



Diğeri ise Garnier'in kafeinli kapatıcı roll-on'u.Belki bir çoğunuz denemişssinizdir ama ben hiç denemedim ve çok ön yargılıydım bu ürüne.Ön yargıları kırıp denemek istedim bi de sanırım fiyatı inmişti biraz 9 liraya aldım.Hala denemeyenler varsa takipte kalsın , 5 6 gün kadar deneyip fikirlerimi aktaracağım :)

Cımbızlar da tel tokalar ve çorap tekleri gibi sürekli kayboldukları için gördüğüm yerde alıyorum : 3,5 tl

Bunlar da avon cicileri;



Perfect kiss Pink Wink ruj ; normalde bu kadar turuncu değil çok tatlı bi pembe rengi var.Yanındaki glimmer stick dudak kalemi hediye geldi.Rujun fiyatı : 14,99.

Hepsinin yazısını tek tek yazacağım ama blackberry&vanillia bubble bath  , blackberry namına bi şey kokmuyor sevgili okurlar.Resmen şerbet kokuyo bu , çok şekerli.Pek sevemedim.O kadar büyükki zaten boş zamanlarımda içmeyi düşünüyorum , anca öyle biter.Geçen ay kampanyadaydı fiyatı 9 ya da 10 tl.

Herkesin çok severek kullandığı argan yağlı saç serumunu sonunda ben de deneyeceğim fiyatı 9 tl.

İşte size kozmetik dışı bi tavsiye ; 

Murat Menteş ; Türk Edebiyatına artı değer katan yazarlarımızdan biri olduğunu düşünüyorum.Yeni bi kitap arayışınız varsa Murat Menteş'in kitaplarına bir göz atın derim.Özellikle Dublör'ün Dilemmasına.En son çıkan Ruhi Mücerret kitabı çoğu kişi tarafından 'tam bir kara mizah' olarak adlandırılıyor.Eminim diğer kitapları gibi bu da çok güzeldir.


Biliyorum çok fazla alışveriş yazısı yazdım ama babam beni evlatlıktan reddetmeden ben alışveriş yapmayı kestim o yüzden sonra bol bol ürün tanıtacağım. 

Kendinize çok iyi bakın :)

8 yorum:

  1. Neutrogena'nın iddası büyükmüş gerçekten umarım başarılı olur yorumlarını merakla bekliyorum bende:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi günü tam 7 gün olmuş olacak , salı günü yayınlarım yazıyı :) Umarım işe yarar ya ben çok büyük umutlarla aldım !

      Sil
  2. yaaa 9 liraya nerden aldın garnier'ıı.. şu an kazık yedimm hemde öyle böyle değil daha dün aldım bende :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım migrosdan aldım , ben de her gördüğümde 16 liraya satılıyordu ama bazen indirim yapıyorlar heralde o indirime denk geldim ben.Olsun ama kazıklanmış hissetme , ben çok memnunum henüz 3 gün kullandım ama 16 17 liraya değer bence :)

      Sil
    2. bende 17 ye aldım ya :) bugün kullandım ama açıkcası pek bir espirisini göremedim. sen tek kat mı uyguluyorsun yoksa 2-3 kat uyguluyor musun ?

      Sil
    3. 2 3 kat anca yetiyor bana :) ben kalıcı olmaz diye düşünüyodum ama pudrayla sabitleyince 5 6 saati gördüm o açıdan memnun kaldım

      Sil
  3. Fotograflarda gayet net bence zaten önemli olan okunması görünüyor olması,Güle güle kullan aldıklarını neutro'yu bende merak ediyorum,umarım işine yarar.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) umarım yararlı olur bakalım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...