18 Nisan 2013 Perşembe

Chanel Rouge Allure Velvet / 40

Bugünün yazısı aslında Rimmel Stay Matte Pudra ile ilgili olacaktı fakat beni instagramdan takip edenler bilirler Gelecek Yazılar #1 postunu yayınladıktan bir gün sonra pudramı kırdım :/ Kırık pudranın fotoğrafını çekemeyeceğim için yazısını maalesef yazamıyorum.Merak etmeyin ama o pudrayı o kadar seviyorumki yenisini hemen edinip yazacağım :)


Koyu renk rujlara özellikle bordolara olan takıntımı sağır sultan dahi duymuş olacakki bu muhteşem renkli Chanel ruj bana hediye olarak geldi.

Genelde mat rujları tercih ederim , içinde sim veya sedef barındıran rujlara pek alışamadım.Bu güzellik için tam mat diyemeyiz , sürüldüğünde hafif ıslak bir görünüm oluşturuyor ama içinde ne sim var ne sedef o yüzden gönlümü zaten fethetti.




Ambalajı içinse diyecek tek kelime lafım yok.Bu kadar şık gözükebilir mi bir ruj? Hele rujun üzerinde bulunan chanel baskısı beni benden alıyor her seferinde.



Haftasonları çalışıyorum ve çalıştığım yer aşırı yoğun olduğu ruj tazeleme imkanım pek olmuyor.Anca 4 saatte bir bi aynaya bakabiliyorum.Bu ruj da sağolsun beni hiç yarı yolda bırakmadı , sapasağlam kaldı dudaklarımda 4 saat.Bu konuda da tam puan aldı.

Tek kötü özelliği ise dudakları kurutması.Benim zaten çok çabuk kuruyan dudaklarım vardır o yüzden altına lip balm sürmeden bunu süremiyorum.Dudaklarınıza baz olarak lip balm uyguladığınızda ruj daha ıslak bir görünüme kavuşuyor tabii.

Dün sephoraya gittiğimde gördümki fiyatı 99 tl.Bence yani bilemedim ben her ne kadar bu ruju sevsem de 'aaa çok güzel 99 tl vereyim de alayım' demem sanırım , bu benim fakirliğimden de kaynaklıyo biraz da tabii :D

Fiyatı ve dudakları kurutması  dışında çok beğendim bu ruju , umarım hemen bitmez zaten gıdım gıdım kullanıyorum bitmesin diye :)

Siz nasıl buldunuz ?


4 yorum:

  1. Chanel olsun üç kuruş fazla olsun diyeceğim ama üç kuruş değil dünyalar kadar pahalı:( lakin o ambalajı bile insanı alıyor kii, sana çok yakışıyor zaten bu renkler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bitanm cok pahali :/ ama chanel yani simdi ambalaji bile cekIyor insani dedigin gibi :) bu aradaa yakinda elimdeki bordo rujlarla eyelinerli bi makyaj yazisi yazicam yolda :)

      Sil
    2. Aynen bitanm cok pahali :/ ama chanel yani simdi ambalaji bile cekIyor insani dedigin gibi :) bu aradaa yakinda elimdeki bordo rujlarla eyelinerli bi makyaj yazisi yazicam yolda :)

      Sil
    3. bekliyorum ben zaten o yazıyı:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...