23 Nisan 2013 Salı

Benefit Benetint

Benefit ürünleriyle tanışmamla beraber hemen hemen hepsine aşık oldum ! Benetint de onlardan sadece bir tanesi.Aslında bu ürün için tek söyleyebileceğim şey : dudaklarda ve yanaklarda kalıcı pembeliğin doğru adresi olur :)



Oje gibi gözüken bu ürün çok sıvı bir yapıda su gibi hatta , kendi fırçası yardımıyla sürülüyor.Sürerken biraz dikkatli olmak lazım , eğer biraz fazla sürerseniz paylaçoya dönebilirsiniz.



Ben genelde yanağım için kullanıyorum ve  iki fırça kadar uyguluyorum , çok bekletmeden ve ürünü öldürmeden parmaklarımla yayarak sürüyorum.Ürün hemen kendini sabitlediği için sürdükten hemen sonra dağıtmaya başlamak lazım.Dudaklarıma kullanmak istediğim zaman fırçayı küçük küçük dudaklarıma dokunduruyorum ve yine parmaklarımla yayıyorum.



Ben hayatımda bu kadar doğal duran bir pembeyle karşılaşmadım açıkçası.Sürekle aynaya bakasım geliyor :) Çok sağlıklı gözüküyor bir anda yüzünüz.Aynı zamanda inanılmaz kalıcı , hiç abartmıyorum 6 7 saat kadar kalıyor yanakta.Çok memnun kaldığım bir performansı var.

Siz nasıl buldunuz ? 

Bu ürünü kullananlar varsa benimle fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim :)



9 yorum:

  1. Almak için daha da bir aşerdim canımm sen resim koya koya anneler günündede birşey almayıp set için paramı biriktirsem ne,:)çook güzel bir rengi var amaa,kullanmadım ama fikrimi paylaştım kullananlar paylaşssın gibi birşey olmuş ya sorun olmaz umarım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biriktir canım ben de şimdi diğer setler için para biriktirmeye çalışıyorum :) Ama almadan önce muhakkak uygulama yaptırmak da lazım :)

      Sil
    2. Benim bilmediğim başka setlerde var demek oo biriktir biriktir nereye kadar :))
      uygulama derken anlamadım canım :/??

      Sil
    3. Yanağına bi uygulat canım yani sephorada rengi tam nasıl duruyo görmek için :)

      Sil
    4. hıı... ben dudak için düşündüm direk canım :)

      Sil
  2. Ben iki sene önce almıştım bu ürünü ve hala kullanıyorum :) Bende yanaklara verdiği "spordan çıkmış pembeyi" çok seviyorum :) Kalıcılığı konusunda da hemfikirim! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet aynen öyle tam spordan çıkmış pembe görüntüsü veriyor :) Sen de ellerini kullanarak mı uyguluyorsun yoksa bi fırçayla falan mı ?

      Sil
    2. Fırçayla hiç denemedim, parmaklarla gayet güzel dağılıyor :)

      Sil
  3. Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Ben de şimdiye kadar hep elimle uyguluyordum ama birkaç gün önce fırçayla uygulamayı denedim o şekilde de gayet iyi oldu en azından sürdükten sonra elimin pembe pembe kalmasını engelledi :) Sevgiler ;)
    Bende beklerim makyajkeyfim.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...