21 Haziran 2013 Cuma

NYX Jumbo Eye Pencil / 619 Rust

Yaklaşık bir aydır finallerim , bütünlemelerim ve herkesin bildiği üzere direnişten ve direnmekten dolayı bloguma bir türlü zaman ayıramadım.Bu süre içersinde denediğim ve sizinle paylaşmak için sabırsızlandığım bir çok ürün oldu , ilkiyle başlayalım isterseniz.



 Öncellikle şunu belirteyim NYX ürünleri Türkiye'de Douglas mağazalarında satılıyor , ben Kanyon şubesindekinden 15 tl'ye almıştım bu ürünü.


Kalem şeklindeki bu krem yapılı farı kesinlikle rengine bayılığım için aldım.Yanarlı dönerli içinde minik ışıltılar barındıran bordo bir renge sahip.



İkinci en sevdiğim özelliği ise yapısı oldu ; kremsi bir yapısı var ve çok rahat ve yumuşak bir şekilde sürülüyor.Kötü özelliklerine gelecek olursak çok fazla kalıcı olmadığını söyleyebilirim , toz farların altına baz olarak kullanıldığında gerçekten işe yarıyor ama tek başına kullanıldığında maalesef çok fazla kalıcı değil.

Ben the Balm'ın Nude 'Tude paletindeki Sexy isimli fara baz olarak kullanıyorum , 6 7 saate kadar bozulmadan dağılmadan kalıyor göz kapaklarımda ve bu iki far gerçekten birbirine çok iyi uyuyor :)


Kısacası ben bu kalem far'ı renginden dolayı çok sevdim , şimdi ise gözüm Rimmel'in çıkardığı kalem farlarda :) Siz nasıl buldunuz ?

4 yorum:

  1. Rengine bayıldım! :)

    dramakeupqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Keşke gözlerinde de görebilseydik :/ Rengi ve yapısı şahane duruyor fotoğraflarda, denemeyi istediğim ürünlerden :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kalemi kullanarak makyaj yaptım şimdi , yazısına burdan ulaşabilirsin : http://bayankozmetik.blogspot.com/2013/06/nyx-jumbo-lip-pencil-ile-goz-makyaj.html :)

      Rengi yapısı gerçekten harika ama keşke daha fazla kalıcı olsaydı :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...