13 Şubat 2013 Çarşamba

Wishlist #1

Elimde daha kullanmadığım , kullanıp yarısına bile gelemediğim tonla kozmetik ve makyaj ürünü olmasına rağmen sürekli yeni bir şeyler alma derdindeydim.Zaten hepimizin ortak özelliği de bu değil mi ?? :) Eminim çoğumuz ya da hepimiz diyelim aldığı kozmetik ürünlerin kutusunu atmaya bile kıyamıyodur.Var öyle bi manyaklık biz de :)
Bu aralar hep drugstore markalardan makyaj ürünü almaya başladım , çünkü bazıları gerçekten fiyatına göre bayaa marifetli oluyorlar ama tabii high end markaların yerini hiç biri tutamaz.Benim de uzun zamandır almak istediğim bir kaç ürün var onları sizinle paylaşmak istedim.
 

1)Too Faced - The Return of Sexy






Şu paletin güzelliğine bakar mısınız ya ?? Ben bu paleti alırsam şayet kutusunu sevmekten , farların güzelliğine bakamktan makyaj falan yapamam. 15 adet far bulunuyor palette , göz kalemi değilde far bazı olması da ayrıca daha bir albenili yapıyor açıkçası.Kolayca gündüz ve gece makyajı yapabilirsiniz bu paletle.Too faced ürünleri Sephoralarda satılıyor iki gün önce sephora gittiğimde bu paleti göremedim , Too faced 'in internet sitesinde gördüm bu ürüne umarım gelir bu paket Sephoraya resmen bayıldım çünkü.

2)NARS-Seduction Blush







Bu allığa Nihat Doğandan Benim Olmazsan Taciz ederim adlı şarkıyı göndermek istiyorum sevgili okurlar.Sanırım bordo'nun en güzel tonu bu.Bu allığın yanaklarda duruşunu bi düşünsenize , azıcık bi dokunuşla nasıl güzel elmacık kemikleri yaratır belli değil.
Seduction blush Nars'ın 2013 bahar koleksiyonunda çıkardığı bir ürün , fiyatı internet sitesinde 29 dolar olarak gözüküyor.Allah'ın yok François Nars , böyle güzel bi allık hayatımda görmedim.

3)NARS-Pure Matte Lipstick / Valparaiso







Şu yazımda Nars'ın Pure Matte Lipsticklerinin ne kadar mükemmel olduğundan bahsetmiştim.Ben de terre de feu isimli olanı mevcut onun da çok hoş bir kırmızısı var bu rengin ismi de Valparaiso.Benim ruj konusunda Kırmızı ve Bordo dışında çok nadir olarak başka renkler kullandığımı ilerki postlarda anlayacaksınız zaten , o yüzden çok istiyorum bu ruju rüyalarıma girecek yakında.Bordoların en birincisi bu ruj sanırım.



Benim bu aralar istediklerim bu kadar , sanırım bi ay falan aç gezicem ama bu güzelliklere kesinlikle değer.Sizin bu aralar wishlistinizde neler var ? Yorum bırakırsanız çok sevinirim :)

2 yorum:

  1. Şu andan itibaren NARS seductiıon var :) bide dior nude fondoten var ama kendime hakım olmayılım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars Seduction çok çok çok güzel ya almak istiyorum :) dior'un nude serisi de çok enfes hagi birine para yetiştiricez acaba ya :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...