22 Şubat 2013 Cuma

The Body Shop Ürünleriyle Cilt Bakımı


TBS krem çeşitleri ve kokularıyla bi çoğumuzun muhtemelen çok sevdiği markalardan biridir.Fakat vücut bakım ürünleri konusunda Bath&Body Works yeni gözdem olduğu için en son The Body Shop ziyaretimde yüz bakım ürünlerine yöneldim.



1)Tea Tree Skin Clearing Facial Wash
Çay ağacı özlü bu ürün tüm cilt tiplerine uygun , ciltteki fazla yağın atılmasına ve yardımcı olacağını vaad ediyor.Aynı zamanda lekeli ciltlere tavsiye ediliyor ama benim suratımda leke olmadığı için ne kadar yardımcıdır o konuda bilemiyorum.Benim yağlı bir cildim var ve bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri cildimde herhangi bir yağlanma yapmadı , severek kullandığım ve yardımını gördüğüm bir ürün oldu.

Fakat kötü bir yanı var , o da kokusu ! Resmen ağaç kokuyor ya , bayaa çam ağacı kokuyor hani hafif bir koku olsa bir nebze fakat yoğun bir kokusu var.İlk başlarda çok rahatsız olmuştum ama sonra kullana kullana alıştım tabii.Bu kokudan rahatsız olacağını düşünenler varsa kesinlikle tavsiye etmem bu ürünü ama onun dışında yeni bir yüz temizleyicisi arayışında olan varsa deneyebilir.Bu üründen daha iyileri vardır elbette , ben sadece merakıma yenik düşüp almıştım tekrar alır mıyım diye soracak olursanız eğer almam muhtemelen en iyisini bulana kadar denemeye devam edeceğim.


2)SeaWeed Clarifying Toner





Ya ben bu toniği çok çok seviyorum! Bu kadar sevmemin sebebi de kesinlikle kokusudur.Böyle hafif rahatlatıcı şeker gibi deniz kokuyor resmen :).Bu ürün karma/yağlı ciltler için , kesinlikle cildi parlatmıyor , kokusundan sonra en sevdiğim ve yararını gördüğüm yanı bu kesinlikle.İçeriğinde deniz yosunu özleri varmış ve yağ içermiyormuş aynı zamanda.Ben kendisinden memnunum açıkçası , bittikçe yenisini alır mıyım ? Daha güzel kokanını bulana kadar alırım zannediyorum.Yağlı cildiniz varsa denemenizi tavsiye ederim.















3)Nutriganics Drops Of Youth


Bu görmüş olduğunuz minik tüpün özelliğine gelicek olursak benim alma sebebim sertifikalı organik ürün içeriğine sahip olması.Cildin üst katmanındaki ölü hücrelerin atılıp , yenilerin ortaya çıkma sürecini hızlandırıyor.Ben geceleri yüzümü temizledikten sonra 2 pompa kadar elime damlatıyorum ürünü daha sonra tüm yüzüme uyguluyorum , nemlemdirici kullanmıyorum bunu kullandıktan sonra çünkü zaten yeterince yağlı bir cildim var daha fazla yağlansın istemiyorum.Yüzümü gerçekten yumuşatıyor hele sabah uyandığımda yumuşacık olmuş oluyor suratım.






Yağlı bir cildiniz varsa günde 1 defa 2 pompa kadar kullanmanız yeterli oluyor daha fazla kullanırsanız gerçekten yağlandırıyor cildi.Ben memnunum , ölü hücreleri attığına ve yüzüme güzel , aydınlık ve temiz bir görüntü verdiğini düşünüyorum.Organik olması ve işe yaradığını düşünmem sebebiyle bittikçe almaya devam edeceğim bir serum sanırım.




2 yorum:

  1. blogun hayırlı olsun canm Allah daim etsin :)

    bende temizleme jelini kullandım izlerim var bir işe yaramadı :) ki ben toniğini maskesini yağını falanda kullandım banamısın demedii izlerim duruyor hala ama yıkama jeli olarak iyi iş görüyor tabiki :)

    bende yeniyim buralarda banada beklerim:)

    http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya temizleme jeli olarak iyi yağlı ciltler için bi sorun teşkil etmiyor ama öğrenmiş oldukki lekelere hiç faydası olmuyormuş , zaten kokusu da leş yani :D daha farklı şeyler deneyeceğim ben de bundan sonra.

      Bu arada hayırlı senin de blogun hayırlı olsun canım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...