24 Şubat 2013 Pazar

Rimmel-Lasting Finish by Kate Lipstick 107






Şükür kavuşturana demek istiyorum! Kate serisi çıktığından beri 107 numaralı bordo ruju her yerde aradım , neyseki dün Capitol watsonsda buldum.Gerçi çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım çünkü ruj dibinden kırık çıktı , nasıl yapıştırabilirim öyle bir teknik var mıdır bi fikriniz var mı ? Şimdilik idare ediyorum ama sonlarına geldiğinde ruju doğru dürüst kullanamayacağım sanırım :(




Neyse bu şanssızlığı bir kenara bırakıyorum ve ruja geri dönüyorum.Bordo ve kırmızı rujlar her zaman benim favorim olmuştur , bu rujun da rengine vurulduğum için uzun arayışlarım sonucunda aldım kendisini hehe :)

Çok yumuşak bir sürümü var rujun.Mat bir ruj değil ama çok aşırı parlak olduğunu da söylemem , ben bordo ve koyu kırmızı rujlarda mat veya çok parlak olmayanları tercih ediyorum o yüzden bu rujun duruşunu ve yapısını çok beğendim.



Alışveriş yazımda bahsettiğim ve çok beğendiğim essence'in 08 numaralı red blush isimli dudak kalmiyle sürüyorum şunu da belirteyim dudak kalemi gerçekten çok başarılı ben bayaa memnunum , kırmızı dışında başka renk rujum oldugunda diğer renklerini de deneyeceğim.Fotoğrafta çok belli olmasa da kadifeye yakın pürüssüz bir görüntü oluşturuyor.


Siz nasıl buldunuz rengini?Ben çok beğeniyorum :)

Kalıcılığı orta seviyede diyebilirim , ruju dün aldım evde sürdüm su içtim yemek yedim sigara içtim beni rahat 2 saat kadar götürdü.Fiyatına göre performansı gayet iyi çünkü 12,99 gibi bi fiyatı var.

Eğer bu tonlarda ya da başka tonlarda bi ruj arıyorsanız bi gidip renklerine bakın derim çünkü rujun yapısını beğendim , çok şeker renkleri de mevcut.

10 yorum:

  1. dudağındaki görüntüsü güzelmiş bende 19 numarasını deli gibi arıyorum:)) takibimdesin canım banada beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşeekkürler canım ya istanbuldaysan eğer Capitoldeki watsonsa bakabilirsin orda bulunuyo çoğu rengi.Alıyorum hemen takibe :)

      Sil
  2. Çakmakla ısıtıp bir şeyler yapıp yapıştırıyorlardı kırık rujları bir araştırın isterseniz. Rengi çok güzel ama kırık çıkmasına üzüldüm :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır ben onu bi araştırayım.Rengi gerçekten çok güzel ama yani kırık ve her tarafı çizim çıktı bi bakıyım bi çözümü var mıymış.Teşekkür ederim bu arada :)

      Sil
  3. Kate Moss serisine bende bayılıyorum.Bu numara sana çok yakışmış.Bende bloğumda 104,19,103 ve 07 numaraların swatchını paylaştım.Beklerim.

    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. aldığım bir günden beri tek sürdüğüm ruj diyebilirim, nefret ediyorum böyle kırık çıkınca:/ olmadı bir kaba eritip kullan:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana da çok yakışmış gördüm hep makyajlarında :) ben de gidip geri verecektim ama son iki tane kalmıştı bu renkten başka bulamam diye vermedim.kaba eritebilirim ya da ısıtıp yapıştırmayı deniycem bakalım

      Sil
  5. aa..renk süpermiş valla..hala bu kate moss serisinden bir ruj alamadım..çokta yakışmış.güle güle kullan...kırığada üzülme, en kötü ihtimalle ruj fırçasıyla kullanırsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi di mi rengi çok güzel :) ben serideki diğer renkler de güzel bu arada.ben şimdi normal sürebiliyorum ruju ama işte sonlara doğru artık bi çözüm bulamassam fırçayla sürerim , teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...