23 Şubat 2013 Cumartesi

Physicians Formula Shimmer Strips Eyeliner Trio

 Herkese merhabalar sevgili okurlar 

Öncellikle şunu belirtmeliyim sanırım nerdeyse yarı kör bir insanım gözlerimin biri 7,5 diğeri 8 numara :D Gözlük de kullanmaktan çok hoşlanmadığım için lens kullanıyorum , lens artık benim gözmün bir parçası oldu lesnle yaratılmış gibi hissediyorum. Lens kullananlar varsa bilirler bazı göz kalemlerini ve eyelinerları lensle kullanınca pek hoş reaksiyon vermiyor , lense bulaşıyor veya buğulu görmenizi sağlıyor.Phsyicians Formula'nın kalem eyelinerlarının lens kullananlar için uygun olduğunu okumuştum o yüzden de alıp denemek istedim.



Jel şeklinde eyelinerları da var onları da çok denemek istiyordum fakat ben gözümün içerisini de sürerim kalem daha rahat olur düşüncesiyle kalem olanları aldım.Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım ne lensime bulaştı ne görmeme engel oldu , o yüzden memnunum.

Bir kutunun içersinde üç tane satılıyor , ben niyeyse gidip mavi gözlüler için olanını almışım heralde aldığım sırada kutunun üzerinde yazana pek dikkat etmedim.


Gördüğünüz gibi 3 farklı rengi var , siyah olanın içinde mavi ışıltılar var ama çok aşırı belli olmuyor güneşli havalarda veya ışıklı ortamda belli oluyor bu ışıltılar.Lacivert olanın rengi aşırı güzel , çok seviyorum bu rengi onun da içinde gene açık/koyu mavi ışıltılar mevcut.Kahverengi olanı benim favorim , çok sade bi renk ama gündüz makyajları için kurtarıcı bir eyeliner diyebilirim ben çok severek kullanıyorum  onun da içinde böyle mavi/yeşil minik minik çok belli olmayan ışıltılar var.

Bu eyelinerları sevmemenin en büyük nedenlerine gelecek olursak çok kalıcılar ! Sabah sür akşam eve gel daha yerli yerinde duruyorlar.Sürümleri çok rahat yumuşacıklar , ilk katta değil ama iknci katta renklerini çok güzel veriyorlar.




Her rengi kullanarak küçük bir göz makyajı yampak istedim , ama ışığın azizliğine uğradım tam renkleri belli olamadı maalesef.












Physicians Formula ürünlerini eczanelerde temin edebilirsiniz , ben yanlış hatırlamıyorsam bu üçünü 45 liraya almıştım.


5 yorum:

  1. Hepsi cok güzel renkler, bence sadece mavi gözlüler icin degil, herkes icin uygun renkler :-) Kaliciligi da iyiymis! Güle güle kullan!
    http://makyajtutkusu.blogspot.de/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de uygunlar bi tek lacivert konusunda sıkıntı olabilir o kadar. Bu arada senin göz makyajlarına bayılıyorum cidden çok güzeller :)

      Sil
  2. bende de bu serinin kahveli renkleri var, bunlar da harikaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet renkleri güzel bunların.ben bu serinin içindeki kahveyi de çok beğeniyorum zaten :)

      Sil
  3. Renkler cok canlı ve byüleyici, bu physicians formula ürünlerinin tamamı böyle...severek kullanıyoruz ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...