25 Şubat 2013 Pazartesi

Maybelline the Falsies Volume Express Black Drama

HELLÖÖ !
Okulum açıldı ve gitmemekte ısrar etmekle beraber okula diye evden çıkıp kadiköy Starbucksda aldım soluğu , öğrencilik kariyerimde mükemmelim adeta.

Aslında bu yazım the Balm'ın nude tude paleti hakkında olacaktı fakat ışık sorunu sebebiyle doğru düzgün çıkmadı fotoğraflar ben de o yüzden bu rimeli tanıtmak istedim.




Falsies serisi bir çok kişinin favorisi , bi çok yerde okumuştum olumlu yorumları o sebepten almak istedim.Sanırım yanlış seçim yapmışım çünkü ben cidden hiç memnun değilim.Bendeki Black Drama , rimelin vaad ettikleri ise simsiyah ve kıvrık kirpikler.Rimeli alıp eve döndüğümde oleyy simsiyah olcak kirpiklerim diye sevinirken.... bi sürdüm rimeli ve cidden hiç beğenmedim.


Neden beğenmediğime gelicek olursak kirpikleri birbirine çok yapıştırıyor , rimelsiz kirpiklerim bile daha sık gözüküyor bu rimeli sürdüğüm haline nazaran.Siyahlık konusuna gelicek olursak evet renk verme konusunda başarılı ama kirpiklerini birbirine bu derece çok yapıştırmayan ve aynı derecede renk veren daha başarılı rimeller vardır eminim -araştırmaya devam-.

Rimel seçimi biraz da ne aradığınıza bağlı sanırım , 
-Dolgunluk istiyorsanız kesinlikle dolgunlaştırmıyor 
-Simsiyah olsun istiyorsanız evet bi o konu da başarılı diyebilirim
-Topaklanma yapmıyor , ben 3 4 kez kullandım (bir ay önce almıştım)  konu da bi sıkıntı yok.
-Kirpiklerim birbirine yapışmaması benim için çok önemli diyorsanız kesinlikle uzak durun.
-Kirpikleri kıvırma konusunda başarılı ama herhangi bir kirpik kıvırıcı kullanırsanız rimel sürmeden önce yine aynı etkiyi yaratabilirsiniz.

Yakışmadı Maybelline , oysaki ambalajın çok güzeldi pembik pembik kapağı dantelli falan :)

Fiyatı da 19 20 lira civarı bir şeydi.

Kısacası ben bu ürünü beğenmedim , kullanacağımı pek sanmıyorum.Eğer denemek istiyen biri olursa gönderebilirim ama dediğim gibi çok başarılı değil.

Şunu da unutmamak lazım herkes de aynı etkiyi yaratmayabilir , kullananların büyük çoğunluğu beğeniyor bu ürünü ama maalesef ben de kötü izlenim bıraktı.


4 yorum:

  1. Merhabalar,

    Öncelikle memnun kalmamana üzüldüm canım sonuçta o kadar para verip almışsın.Ben sanırım Maybelline'in bütün rimellerini kullandım ve genel olarak memnun kaldım hani şöyle waawwwww bu benim vazgeçilmezim dediğim olmadı hiç ama sorun da yoktu yani :) belki ben çok şey bekliyorumdur rimellerden bilemiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de denedim One by One olanı bi de yeni çıkan Rocket Volume Express'i ikisinden de çok memnundum ama bununla nedense pek iyi anlaşamadık :) Sarı olanları denedin mi? Ben onu da çok merak ediyorum.

      Sil
  2. Hayret, ben de hep olumlu yorumlar okudum bunun hakkinda, senin begenmemene sasirdim :-) Ama herkes ayni degildir iste, bunu da ögrenmis olduk! Insallah etrafinda isine yarayan birisini bulursun :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya cidden çok yapıştırdı ama benim kirpiklerimi fotoğrafdan da belli oluyordur , neden öyle oldu ben de onu anlamadım o kadar olumlu yorum okuyunca böyle bi şey beklemiyodum :) Herkes de aynı etkiyi göstermeyebiliyo cidden

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...