20 Şubat 2013 Çarşamba

Günün küçük alışverişi #2




Bağdat caddesinde gezinmek gerçekten işkence çünkü her köşe başında muhakkak bir kozmetik mağazası oluyor e hal böyle olunca ben de gene tutamadım kendimi.Şu yazımda bahsettiğim Wishlist için para birikiriyodum fakat gene dayanamadım bi şeyler aldım :).




Öncellikle Gratis den aldığım essence stay all day krem farlardan bahsetmek istiyorum.Gözüme kestirdiğim ürünlerdi bunlar uzun zamandır , e bi de baktım 6 ya da 8 rengi 3,5 tlye inmiş dedim hemen kapayım bi kaç tane :)





 
Bu farları bu fiyata bulmam bayaa hoş oldu , yani ne kadar kötü olabilirlerki ? Biliyorsunuz zaten essence çok sevdiğim bir marka  o yüzden pek şüphe etmeden 3,5 tlye üç adet far kaptım.Bu posttan sonra hemen  farlarla ilgili bir post yayınlayacağım.

 







 


 Fotoğrafların sırasıyla
07 JIM-ME BLUE
01 COPY RIGHT
09 FOR FAIRIES














essence den bir adet de far fırçası aldım , zaten essence'in far fırçasını kullanıyordum ve memnundum (çok mükemmel değil fakat kötü de değil iyi bir fırça benim kullandığım) bu fırça da indirimdeydi ve fiyatı 4,49 bunu da kapıverdim hemen.




 



I love... serisinin kokularına bayılıyorum! Rapberry & Blackberry olan ayrı bi mükemmel kokuyor.Fiyatına bakmadan attım poşete şimdi fişi de bulamıyorum ama ya 5,99 ya da 6,99 tl.













 
Ben dudak bakımı konusunda Blistex'in ve La Roche Possey'in üzerine tanımıyorum , Nivea falan hikaye geliyor bana açıkçası (tamam nivea da hoş güzel ama blistex kesinlikle daha başarılı).4 5 senedir kaç tane blistex dudak ürünü bitirdim belli değil , bu lip tone ürününü denememiştim o yüzden aldım fiyatı 8 tl.Hafif naneli ve dudakları yakıyor(çok yakmıyor ama ben seviyorum o hissi) , dudağa pek renk vermiyor biraz ışıltı katıyor zaten isminden de belli oluyor bu özelliği 'lip tone'.

 







Watsons'un lip balmlarını denememiştim ama ucuz ve kaliteli ürün arayışımı sürdürdüğüm için bu lip balma da bi şans vereyim dedim.Fiyatı 3,40 ya da 4 tl gibi bi şeydi.





 Emily göz ve dudak kalemlerinin methini çok duydum , fiyatı da 1.80 gibi aşırı uygun olduğu için siyah -101 numara- göz kalemini denemek istedim.Yumuşak sürümü var hemencecik simsiyah bir renk veriyor , kaılıcılığı nasıldır henüz bilmiyorum deneyip hemen yazacağım.



2 yorum:

  1. Hepsi çok güzel,özellikle essence krem farlar,güle güle kullan:)
    http://kozmetikturu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim cidden çok başarılılar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...