6 Kasım 2013 Çarşamba

Sephora Pink Kabuki Brush -Kabuki Flex 53-

Merhabalar ; bu yazıyı okumadan önce şunu bilmenizde fayda var ki ben fırça konusunda expert biri değilim , o yüzden bu fırçayı da basit bi şekilde kendimce size tanıtmaya çalışacağım.




Tahmin edebileceğiniz gibi sırf rengine vurulduğum için aldım bu fırçayı , fiyatının da çok tuzlu olmaması ayrıca bir avantaj (5 6 ay kadar önce 38 liraya almıştım.


Fırçanın iki işlevi var ,  kapalı pozisyonda kullandığınız zaman pudra fırçası ortasından açtığınızda ise allık fırçası olarak iş görüyor.Açıldığı zaman çok büyük bir fırça haline geldiği için allık sürmek için çok mantıklı bir seçim olmuyor , çünkü aplikasyon alanı bu şekilde geniş olan fırçalarda kontrolü kaybedip suratınızın abuk subuk yerlerine allığı sürmeniz çok mümkün hele bir de eliniz benim gibi çok yatkın değilse.Yine de çok pigmentli olmayan allıklar için fena bir seçim değil.


Pudra fırçası olarak kullanımı içinse yorumlarım 'iyi' ya da 'güzel' den öteye gidemez sanırım.Kılları sık ve tok bir fırça olduğu için fırçaya fazlaca ürün almak mümkün.Fırçaya aldığınız ürünü suratınıza eşit bi miktarda ve kolayca dağıtıyor , bu benim için gayet yeterli.


Bu fırçanın sevmediğim bir kaç özelliği var ondan bahsedecek olursak eğer ;
Kılları biraz sert , yanii yumuşacık pofuduk pofuduk bi fırça değil.Benim hassas olmayan cildimde bile bazen sanki kıllar suratıma batıyormuş gibi bi his uyandırıyor , acıtmıyor ama rahatsız edici bi durum.
Bir de kıl dökmeye meyilli bi arkadaşımız kendisi , haftada 3-4 kıl gidiyor muhakkak.
Yıkadıktan sonra muhakkak brush guard tarzı bi şeyle fırçayı sarmak lazım yoksa şekli biraz bozuluyor.

Kısacası pudra uygulamak için bana yeterli gelen ama kıl dökmesinden ve biraz sert oluşundan dolayı çok sevemediğim bi fırça.Aynı zamanda alayım da yıllarca kullanayım gibi bi durum yok , böyle kıl dökemeye devam ederse iki üç yıla üzerinde hiç bi şey kalmaz :)




5 yorum:

  1. Aaa ne ilginç bir şey yahu :)

    YanıtlaSil
  2. Zaten şu kıl dökülme olayı mahvediyor beni. Dökülmeyen fırca bulamadım billahi. Vücudumdakiler bi dökülmedi gitti :)) neyse paylasim için teşekkürler. Sevgilerimle. .

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Rengi gerçekten çok estetik bende en kısa sürede real techniques almayı düşünüyorum çok çok az kıl döküyormuş bakalım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...