2 Kasım 2013 Cumartesi

Flormar CC Cream // CC03

Çok uzun zamandır yazmıyordum farkındaysanız , öncellikle bunun için sizlerden özür diliyor ve affınıza sığınıyorum :) Hem okuyup hem de aynı anda haftanın 4 günü çalışmak insana pek nefes aldırmıyormuş bunu anlamış oldum , bırakın bloga yazı girmeyi adam akıllı bilgisayarımın kapağını açamıyodum.Bi de artık çoğu -hepsi demiyorum farkındaysanız- blogda sırf PR ürünlerinin tanıtımı görmek  (özellikle bu durum son zamanlarda çok fena arttı belki fark etmişsinizdir) beni blog yazma işinden epeyce soğutmuştu.Neyse efendim tüm bunları bi kenara bırakıp çok özlediğim bloguma ve sizlere geri döndüm.



Müthiş derecede önyargılı yaklaştığım flormar'dan aldığım bu cc kremi ilk günden beri çok severek kullanıyorum.Benim kafamda hep 'sen flormarsın güzel ürün yapmak senin neyine' gibi bir düşünce vardı ama merakıma yenik düşüp bu ürünü aldığımda fark ettimki flormar gerçekten güzel işler yapıyormuş.

BB kremlerimiz bitti yenisi bir de CC kremler çıktı , peki nedir bu CC krem derseniz eğer kendileri Color Correcting görevi görüyor yani cilt tonundaki eşitsizlikleri düzenliyor.

Flormar 4 çeşidini çıkarmış bendeki CC03 , asli görevi kendi sayfasında şu şekilde tanıtılmış : " CC03 – Pembe: mor, yeşilimsi renkte olan cilt kusurlarını örterek, cildi canlandırır ve doğal bir görünüm kazanmasına yardımcı olur."


Ürün gördüğünüz gibi pembe renkli ve her ne kadar fotoğrafta belli olmasa da içersinde mavi renkli minik kapsüller var.Renginin pembe olduğuna bakmayın , yüzünüze sürdüğünüzde cilt renginizle bütünleşiyor fakat benim gibi koyu tenliyseniz rengi size biraz açık gelecektir.Bu sebepten ben tüm yüzüme uygulayamıyorum , sadece göz çevrem için kullanıyorm.Genelde 4 5 saat uyku uyuyabildiğim dönemlerde adeta Walking Dead setinden fırlamış gibi geziyodum , o zamanlar bu kremi çok sık kullandım ve işime cidden çok yaradı.Bazen kapatıcı ile destekledim bazen de sırf bu kremi kullandım ve emin olunki vaadettiği gibi hem göz çevremdeki morlukları kapattı hem de hem de sağlıklı ve aydınlık bi görünüm verdi.


Ürün 25 tl'ye satılıyor flormar mağazalarında , kiokslarında ve internet sitesinde bulabilirsiniz.Keşke biraz daha kalıcı olsaydı dediğim oluyor tabii ama 25 tl'lik bi ürün için 4 - 5 saat kalıcılık hiç de fena değil :)

Gelecek Yazı :
Sephora Pink Kabuki Brush 

Twitter: @bayan_kozmetik
Instagram: bayankozmetik






3 yorum:

  1. Güle güle kullan bende edinicem bundan kısa zamanda,özledik artık seni dön yuvana kuzu :-}Böyle koyumu duruyor tatlım yüzünde,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hayatım ışıktan sanırım biraz koyu çıkmış normalde daha açık

      Sil
  2. Oriflame şüphesiz ki günümüzün favori kozmetik ürün markalarından birisidir. Oriflame isteyen herkese kapılarını açıyor. Oriflame ev hanımları veya ek iş yapmak isteyenler için hanımlar için büyük bir kazanç kaynağı oluyor. Oriflame üyelik formlarıyla sizde Oriflame’a üye olabilir ve ürünlerini satabilirsiniz. Yapılacak iş çok basit. Oriflame’ın size gönderdiği Oriflame kataloglarına göre satış yapmak. Oriflame katalog özenle hazırlanır ve satış yapacak kişilere gönderilir. Yakın çevredeki tanıdıklarınıza yaptığınız satışlarla yakın zamanda yüksek kârlar elde edebilirsiniz. Oriflame üyelik formlarını arkadaşlarınıza da yollayarak onları da bu kazanca ortak edebilirsiniz.

    Oriflame bu satış yöntemiyle hemen hemen her eve giriyor. Müşteri ve satıcı memnuniyeti sayesinde hızla büyümeye devam etmekte. Oriflame Türkiye pazarında bu satış yöntemi sayesinde en önde ilerliyor. Türk topluma özel satış yöntemiyle büyük bir aile kurup daha da çok kişiye hizmet etmek için hedeflerini büyütüyor. Sizde Oriflame ailesine katılmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey başvuruda bulunmak. Bunun için www.orifkatalog.com dan gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Merak ettiğiniz veya kafanıza takılan soruların cevaplarını da yine bu sitede bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...