18 Ağustos 2013 Pazar

Maybelline colorsensational Lipstick / 630 Velvet Beige



Uzun bir ara oldu biliyorum , eğer aranızda postlarımı özleyen varsa inanın ben de sizin kadar yazmayı özledim.İstanbul'a döndüğüm gibi staja başladım , haftaiçlerim o şekilde heba oluyor.Cuma-cumartesi günleri ise bildiğiniz üzere kaldığım yerden garsonluğa devam ediyorum , yoğunluktan ve yorgunluktan ciddi anlamda kafayı yemiş vaziyetteyim.Gelinim olur musundaki Caner gibi cinnet geçirip kafamda bardak kırıcam yakın zamanda az kaldı.

Lafı çok uzatmadan yaz başından beri kullandığım rujumla sizleri başbaşa bırakayım ;


Çok açık renk rujların bana hiç bi şekilde oluru yok , ya da ben doğru rengi bir türlü bulamadım şu zamana kadar.Bu ruj nispeten denediklerim arasında bana en iyi oturan renk oldu.

Kremsi yapısı , kolay sürümü ve iyi derecede nemlendirmesiyle çok beğendiğim bi ruj oldu.Fakat kalıcılığı inanılmaz az.Maksimum 1 saat kalıyor , hele bir de bi şey yiyip içtiysem geçmişler olsun anında siliniyor.Bazı bloglar kalıcığı olduğunu yazmış ama ben kalıcılığın k'sini göremedim açıkçası , belki benim rujumdan kayanklıdır bilemedim.

Fiyatı gayet uygun , 15-20 lira arası değişiyor.Eğer rujumu sık sık tazelemek benim için problem olmaz diyorsanız bence gayet güzel bir tercih olur.


Bonus olarak ise ; Nude tonlarda bir ruj olduğu için size çok uçuk gelen pembe rujlarınızı bu rujla kombinleyip rengini nispeten biraz daha kırabilrsiniz.Böylece daha kullanılır hale gelmiş olur.

Herkese iyi haftalar !


3 yorum:

  1. rengi çok güzel, ben color sensational rujların mat ve kremsi yapılarına aşığım. Ama hangi rujla birşeyler yeyip içtikte kaldı ki? Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Ay rengine bayıldım, çok güzelmiş. Güzel günlerde kullan. :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir renkmiş canım, sonbahar için de gayet uygun bence :)
    bana da beklerim.. bakimlikedi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...