7 Şubat 2014 Cuma

Maybelline Fit Me! Concealer / Deep Fonce 35


Yeniden herkese merhaba :) Bugün sizlere maalesef ülkemizde olmayan ve keşke olsa dediğim bir kapatıcıdan bahsedeceğim.  





Ürün Maybelline'ın Fit Me! serisinden. Serinin içinde pudra , kapatıcı , likit ve stick fondöten olmak üzere toplam 4 adet ürün bulunuyor. Benim en çok dikkatimi çeken blogger arkadaşlarım sayesinde tanımış olduğum bu kapatıcı oldu. Bendeki rengi 35 Deep Fonce.



Kapatıcılığını değerlendirecek olursak eğer çok fazla söze gerek kalmadan 10 üzerinden 6 ya da 7 diyebiliriz. Göz altlarınız çok morsa size hitap etmeyecektir. Yapısına bakıldığımı belirtmem lazım çünkü çok hafif bir yapısı var , ortanın üstü bir kapatıcılıkta olmasına rağmen göz altlarınızda kapatıcı varmış gibi asla durmuyor. Benim en sevdiğim özelliği ise gün boyu çizgilere dolmaması oldu , bu özelliği bile favorim olmasına yetti. Göz altlarımı pudrayla sabitlediğimde ise gün boyu benimleydi.



Ürünün sünger bir aplikatörü var , sivilcelerinizin üzerine uygulayacaksanız eğer hijyenik olması açısından bir miktar ürünü parmağınıza alıp o şekilde uygulamanızı öneririm.


Uzun lafın kısası benim çok sevdiğim keşke Türkiye'de de satılsa dediğim ve bittikçe bi şekilde muhakkak yenisini alacağım bir ürün oldu.




Peki ben bu ürünü nerden aldım ?
İnstagramdaki bazı hesaplar yurtdışından ürün getirip satıyor benim tercihim ekonomik olması ve çok ilgili olmasından dolayı @ffshouseshop oldu. 25tlye aldım ve kargo iki gün içersinde elime ulaştı. 

Umarım faydalı bir yazı olmuştur :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...