17 Mayıs 2013 Cuma

NARS Pure Radiant Tinted Mousturizer - NARS Renkli Nemlendirici

NARS'ın renkli nemlendiricisi şu zamana kadar yüzüm için kullandığım en mükemmel ürün olabilir , o kadar sevdim ! 


Havaların ısınmasıyla beraber fondöten çok ağır gelmeye başladı , ben de renkli nemlendiricilere yöneldim.Aklımda balm'ın renkli nemlendiricisini almak vardı fakat kendime uygun rengi bulamadığım için rotamı sephoraya çevirdim ve bu güzeller güzeli üründen kendime bir adet edİndim.

Kafamda soru işaretleri vardı bu ürünle ilgili çünkü fiyatı çok ucuz değil 99 lira.Fakat mağazada suratıma uygulayınca BEN BUNU ALIYORUM dedim ve aldım.Bendeki rengi ; St.Mortiz / Medium1


Gelelim bu kadar sevmemin sebeplerine ;

-Ürünün çok hafif su gibi bir yapısı ve rahatsız etmeyen çok tatlı bir kokusu var

-Yapısının çok hafif olması sebebiyle suratınızda asla bi şey varmış gibi hissetmiyorsunuz , cildinizi rahatsız etmiyor.

-Kapatıcılığı gayet tatmin edici , orta kapatıcılığın üzerinde 

-Sürdüğünüz zaman yüzünüzdeki renk eşitsizliklerini ortadan kaldırıyor ve canlı sağlıklı bir görüntü elde ediyorsunuz

-Tüm bunlara rağmen sanki yüzünüze bi şey sürmemişssiniz gibi aşırı doğal bir sonuç çıkıyor ortaya

-SPF 30 içermesi yaz ayları için gönül rahatlığıyla kullanmamızı sağlıyor

-Su bazlı bir ürün yağ içermiyor

-Ben parmaklarımla uyguluyorum ve ufacık bir miktar tüm yüzüm için yeterli oluyor.


-Cildimin yağlı olduğunu biliyorsunuz , T bölgeme essence'in all about mat! loose powder'ından çok hafif uyguluyorum ve parlama hiç yaşamadım.Tek başına kullandığım zamansa çok hafif bi parlama yaptı , diğer fondötenlere ve bb kremlere göre bunun yaptığı parlama hiç bir şey.

-Kalcılığı muazzam , 7 8 saate kadar kalıyor.

-Herhangi bi sivilce ya da alerji problemiyle karşılaşmadım.Ürünün içinde paraben olmaması bunun en büyük sebebi zannediyorum.


Ürünün renk yelpazesinin geniş olması da büyük bir artı , cilt renginize uygun olanı rahatlıkla bulabilirsiniz.Bu renkli nemlendiriciyi içim rahat bir şekilde size önerebilirim çünkü verdiğiniz her kuruşu hakediyor.

Herkese iyi haftasonları !

16 Mayıs 2013 Perşembe

the Balm Meet Matt(e) Nude Far Paleti

Herkese merhabalar !


Bugün the Balm'ın internet sitesinde gördüğümden beri delicesine almak istediğim bir paletinden bahsedeceğim.Anneler günü indirimden yararlanarak yanılmıyorsam 32 liraya kaptığım bir palet.

Nude tonlarda makyaj yapmayı çok seviyorum , renkli farlar kullandığım pek söylenemez hem de son zamanlarda delirmişcesine mat far arıyordum o yüzden bu palet çok işime yaradı.

Normal fiyatı 74 lira , bu the Balm'ın 9 farı için size pahalı gibi gelebilir fakat bu paletteki farların büyüklüğü diğer the Balm paletlerindeki farların hemen hemen iki katı kadar , palet bi haylü büyük.O yüzden bu fiyat çok abartı değil hele ki benim gibi indirimde yakaladıysanız çok iyi bir fiyatı var.

Gelelim farların swatchlarına.(Farları swatchlarken Rival de Loop far bazı kullandım.)

1.Sıra



Şüphesizki 2.renk Matt Garcia favorim !

2.Sıra



Bu sıradaki tüm renklere bayıldım , ama en çok 3.sıradaki Matt Singhi beğendim.

3.Sıra



Burda da en çok 3.renk olan Matt Hung'a bayıldım.


Bu palete gerçekten bayıldım.Günlük makyaj için çok fazla alternatif üretebilirsiniz.Farlar'ın yapısını da bayıldığımı söylemem lazım çok tozutmayan hafif kremsi yapıdalar.Ayrıca Rival de Loop far bazıyla kullandığım zaman 7 8 saat göz kapağımda kalmayı başardılar.

Siz nasıl buldunuz ? 

10 Mayıs 2013 Cuma

Rival De Loop Yüz Temizleme Bezleri

Günün üçüncü ve son yazısıyla tekrar karşınızdayım.

Rossman alışverişimde bu makyaj temizleme bezine de bir şans vermek istedim.Ne yazıkki çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim.




Allık ruj ve pudra gibi ürünleri çıkarıyor fakat durum rimel ve eyelinera gelince maalesef hiç başarılı olmadı , gözlerinizi 2 3 mendille oymanız gerekiyorki anca çıkarabilesiniz.Ürün waterproof ürünleri bile çıkaracağını iddia etmiş ama ne yazıkki öyle bir durumda yok.


Onun dışında gözleri yakmıyor ve gayet tatlı bir kokusu var , ürünün vegan olması da ayrı bir artı.Ben bu bezleri makyaj malzemelerimi temizlemek için ve rujumu taşırdığım zaman taşan kısımları silmek için kullandım , nerdeyse bitti.Bi daha alır mıyım ? Muhtemelen almam , ucuz yollu bir makyaj temizleme mendili arıyorsanız benim favorim olan Cala Makyaj Temizleme mendillerini denemenizi tavsiye ederim.Yazısı için Tık Tık


Rival De Loop Young Eyeshadow Base




Üsküdar Rossman'dan 6,95 gibi çok uygun bir fiyata aldığım Rival De Loop'un far bazı bugünün ikinci konuğu.

Bu far bazının en sevdiğim yanı göz kapağına sürüldüğü zaman yüze hoş bir aydınlık katması oldu.Aldığım günden beri eyeliner çekerken ya da far kullanmazken bile bu bazı kullanıyorum.İçinde gözle görülmeyecek minnacık ışıltılar olduğu için çok abartıda durmuyor.


Ufacık bir miktar tüm göz kapağınızı aydınlatmaya yetiyor o yüzden ürün minik olsa da uzun süre gidecek gibi duruyor.

Koyu renk farları kullanmadan önce bu bazı kullandım , renkler kesinlikle daha belirgin oldu.Farın göz kapağındaki kalıcılığını arttıyor mu diye sorarsanız bu konuda çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim , süreyi uzatıyor ama gün boyu bir kalıcılık beklemeyin.Bu durumda fiyatı göz önünde bulundurursak fiyatına göre performansı gayet başarılı buldum.


Bu bazı Rossman mağazalarında bulabilirsiniz.

Nivea BB Cream Medium to Dark

Uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar 




Bugünün ilk konuğu Nivea'nın koyu tonlu bb kremi , malum yaz geldi çattı ardık fondötenler değilde bb kremler ve renkli nemlendiriciler revaçta.

Öncelikle bu krem'in ve genel olarak piyasadaki bb kremlerin en önemli sorunu kısıtlı renk çeşidinin olması.Nivea bb kremin iki adet renk çeşidi var , açık tenli olmadığım için elim tabiiki koyu renk olanına gitti fakat koyu renkte gerçekten bayaa bayaa bir koyu çıktı.Eğer bu kremi çok sevseydim muhakkak gidip açık tonunu alırdım ve koyu tonla karıştırıp kullanırdım.


Kremin genel özelliklerini gelecek olursak ;

-Cildi iyi nemlendiriyor , yağlı ciltli biri olarak bu bana biraz fazla geldi.

-SPF 10 güneş korumalı , bu koruma bana yetiyor ama açık tenlilere yetmeyebilir.

-Kapatıcılığı bence bir bb kreme göre gayet iyi  , orta kapatıcılıkta.


-Cilt tonunu eşitlemesi ve kalıcılığıyla beni kendine hayran bıraktığını söyleyebilirim , o konularda gayet başarılı.

-Rengi çok koyu olduğu için yüzümde tüp patlamış gibi gezdim , yazın bronzlaşınca kullanmak daha mantıklı olur.

-Gün içinde tek başına kullanımda  alın ve burun bölgemde feci derecede parlamalar yaptı dolayısıyla üzerine pudra geçmek durumunda kaldım o zaman parlamayı daha azalttım.

Merak edenler için içindekiler ;




İndirimsiz satış fiyatı yanılmıyorsam 25 tl civarı.Bu kremi almadan önce muhakkak rengini cildinizde denemenizi tavsiye ederim.Orta kapatıcılıkta ve kalıcı bi bb krem arıyorsanız ve parlama sorunu yaşamıyorsanız bu bb kremi size tavsiye edebilirim.

Herkese iyi haftasonları !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...