7 Kasım 2013 Perşembe

Benefit Stay Don't Stray Far Bazı

Herkese merhabalar ; Benefit'in Primping With The Stars setinden çıkan bu bazı uzun süredir kullanıyorum artık eksileriyle artılarıyla değerlendirme vakti geldi.


  Öncelikle bu ürün sadece far bazı değil , göz altı kapatıcısı görevi de görüyor yani şeffaf değil ten renginde.
Kapatıcı olarak pek fazla kullanmadım çünkü benim rengime göre çok açık kaldı , deneme amaçlı bir kaç kez sürdüğüm oldu ve şunu söyleyebilirim ki eğer göz altlarınızın kuruysa bu ürünü sevmeyeceksiniz çünkü müthiş bi kurutma özelliği var.Bunun dışında kalıcılığı fena olmayan ve maalesefki çizgilere dolan bi kapatıcı , o yüzden kendisine otur 0 diyoruz.


Gel gelelim far bazı olarak kullanıma ;

Far bazını genel olarak , far rengini daha iyi versin göz kapağımız da topak topak olmasın ve gün boyu kalıcı olsun diye kullanıyoruz peki bu baz bu konularda ne kadar işe yarıyor derseniz ;


Koyu renk farlarda çok belirgin bi renk artışı beklemeyin fotoğrafda da göreceğiniz üzere nokta gibi olan kısım bazsız diğer uzun çizgi ise bazlı sürümü.Arada aman aman bir fark yok.Hakkını yemeyelim ama açık renklerde daha çok işe yarıyor.


Kalıcılık da çok başarılı değil açıkçası , 3 4 saate kadar her şey çok güzel ama daha sonra göz kapağındaki çizgilere dolmalar başlıyor ve farın göz kapağınızdan uçtuğunu gittiğini fark ediyorsunuz.

Far bazı olarak bence kesinlikle orta karar bi ürün.

En son hatırladığım kadarıyla fiyatı 79 liraydı ki bence 20 lira etmeyecek bir ürün , o kadar para verip çok daha güzel ürünler alabilirsiniz örneğin ; Mac Painterly veya Soft Ochre Paint Pot çok daha işlevsel kısmen daha ucuz ve gayet kaliteli ürünler.

Bu bazı benim gibi beğenmeyden de , nefret eden de ve şaşırtıcı bi şekil de çok sevenler de olmuş.O yüzden aklınızda bu bazı almak varsa almadan önce muhakkak testerlarından edinip deneyin derim.

2 yorum:

  1. Büyük boyunu alıp pişman olduğum,içime oturan nadir ürünlerdendir kendisi benim :( Yorumlarına kesinlikle katılıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim İZLİYECİLERİNDE SORUN VAR KİMSE SENİ EKLEYEMİYOR LÜTFEN KONTROL ET. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim.

    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...